Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media

Ruitschade

Ruitschade? Vakkundig herstel bij ASCA

Ruitschade

Wist je dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de autoconstructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. Je kunt dit het beste laten doen door ASCA, jouw schadeherstelbedrijf.

Dealerglass hero

ASCA Autoschade werkt samen met Dealerglass

Dealerglass 

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Je kunt bij ASCA Autoschade terecht kunt voor ruitschadeherstel en Dealerglass regelt voor jou de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Bij ASCA kennen wij jouw auto als geen ander dus je bent altijd verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig. 

Waarom Dealerglass?

  • Je autoruit wordt gerepareerd of vervangen door ASCA Autoschade
  • Je bent verzekerd van reparatie met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschrift
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Je kunt altijd terecht bij ASCA Autoschade bij jou in de buurt
  • Dealerglass regelt alles met je verzekeraar of leasemaatschappij

Fabrieksgaranties blijven van kracht bij ruitreparatie van ASCA

Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging door één van onze schadeherstelbedrijven dat jouw auto voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Beschikt jouw auto over: Lane Assist, Side Assist of Adaptive Cruise Control? Dan is het van essentieel belang dat de ruit door een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf vervangen wordt om deze systemen werkend te houden. Hiervoor ben je bij ASCA aan het juiste adres.

Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade.

Formulier ruitschade melden

Aanvraag details

Leaseauto

Schadegegevens