Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Schadeherstel - asca 2

ASCA schadeservice

Vakkundig schadeherstel

Autoschade

Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig heeft ASCA wel een scherpe blik. Bij ons kun je altijd rekenen op de beste service. Wij doen er alles aan om jouw te ontzorgen en je weer op weg te helpen. Wel zo’n geruststellende gedachte. Een schade heb je vaak niet zelf in de hand. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden als storm en hagel kunnen heel wat (ruit)schadeleed veroorzaken. Het is dus goed om te weten hoe te handelen bij een schade. Er bestaan bovendien heel wat soorten schades. Elk geval vraagt om een andere afwikkeling. 

Hoe te handelen bij een aanrijding?

Bij een aanrijding met letsel of flinke materiële schade moet je altijd de politie bellen, en indien nodig een ambulance. Als er geen letsel is en de schade is klein, dan kun je er met de andere partij vaak wel alleen uitkomen. Tegenwoordig beschikt iedereen wel over een telefoon met camera. Maak hier dan ook goed gebruik van en maak zoveel mogelijk foto's van de situatie. Denk dan aan de schade zelf maar ook overzichtsfoto's.

Europees Schadeformulier

Vul altijd(!) het Europees Schadeformulier in en neem hier rustig de tijd voor. Je kunt het formulier onderaan deze pagina downloaden. Print het vervolgens uit en leg deze in je auto.

Parkeerschade?

Wanneer je niet weet wie je auto heeft beschadigd dan kun je de auto het best even laten staan. Op die manier kun je veel makkelijker nagaan wat de oorzaak van de beschadiging is geweest. Kijk rustig rond en zoek eventuele getuigen. Noteer dan altijd hun naam, adres, telefoonnummer en eventueel een kenteken. Maak zoveel mogelijk foto's van de schade en de situatie. Doe vervolgens aangifte bij de politie en vraag om een kopie van de aangifte.

Ruitschade

ASCA bied je een snel en zorgvuldig herstel van je ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars.

Downloads