Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q8 e-tron -1

Audi Q8 e-tron: plan nu een proefrit

Ervaar de kracht en prestaties van de Audi Q8 e-tron

Ervaar de Audi Q8 e-tron

Ontdek de toekomst van autorijden met de Audi Q8 e-tron, waar kracht en duurzaamheid samenkomen in een sportief ontwerp. Met zijn volledig elektrische aandrijving biedt de Q8 e-tron een ongeëvenaarde rijervaring, waardoor je kunt genieten van prestaties met een groen tintje. Ervaar het zelf en kom langs bij Pon Center voor een proefrit in de Audi Q8 e-tron.

Laat je verrassen door de Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron belichaamt de perfecte synergie tussen prestatie, luxe en duurzaamheid. Deze elektrische SUV tilt jouw rijervaring naar een hoger niveau met zijn krachtige en efficiënte volledig elektrische aandrijving. Daarnaast trekt zijn strakke design zeker de aandacht. Zelf ervaren? Plan direct een proefrit. 

Moderne stijl, geavanceerde technologie

De Audi Q8 e-tron heeft een nieuw uiterlijk. Een modern uiterlijk dat past bij zijn moderne techniek. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen. Daarnaast blinkt deze volledig elektrische SUV uit door zijn ruime en hoogwaardig afgewerkte interieur met fraaie materialen en de modernste digitale functies. Meer weten over de Q8 e-tron? Klik dan op onderstaande button en lees alles over dit model. 

Bekijk alle uitvoeringen

Dit zijn de highlights van de Q8 e-tron
 

Vragen over dit model? 

Neem gerust contact met ons op. We helpen graag. 

Kom langs voor een proefrit