Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Nieuwe Q6 e-tron

Exclusieve Preview Audi Q6 e-tron

Zaterdag 15 en 29 juni. Ben jij erbij? 

Exclusieve Preview Audi Q6 e-tron

Graag nodigen wij je uit om ruim voor de officiële marktintroductie kennis te maken met de nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron. Op zaterdag 15 juni kun je deze gloednieuwe SUV bewonderen in onze showroom in Amersfoort en op zaterdag 29 juni verwelkomen we je graag in onze showroom in Utrecht. De Q6 e-tron belooft een spannende reis vol innovatieve technologieën en we kunnen niet wachten om jou er alles over te vertellen. We nodigen je daarom ook van harte uit om aanwezig te zijn bij deze exclusieve preview.

Een exclusief programma

Onze Audi productspecialisten nemen je in een korte presentatie mee langs de highlights van de Audi Q6 e-tron en praten je volledig bij over de laatste ontwikkelingen. Ons verkoopteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je uitgebreid te informeren. Mis deze kans niet om als een van de eersten de gloednieuwe Audi Q6 e-tron te bewonderen.
 

Wanneer is de preview? 

  • Pon Center Audi Amersfoort
    Zaterdag 15 juni 13:00 - 17:00 uur
  • Pon Center Audi Utrecht 
    Zaterdag 29 juni 13:00 - 17:00 uur

Wil jij dit niet missen? Meld je dan nu aan!

De nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron

De Q6 e-tron blinkt uit in alles. Het is het eerste productiemodel van Audi op het Premium Platform Electric (PPE) en is voorzien van revolutionaire technologie, infotainment en veiligheid. De Q6 e-tron onderscheidt zich door indrukwekkende rij- en laadprestaties - waaronder snelladen tot maximaal 270 kW - evenals door ultieme efficiëntie en een grote actieradius. Maak kennis met dit gloednieuwe model van Audi tijdens het exclusieve preview event bij Pon Center. 

Kom je gezellig langs? 

We kijken uit naar je komst.

Hier vind je onze vestigingen