Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A3 sportback TFSI-e Hero 3

Audi A3 Sportback TFSI e

Stekker erin en klaar

Prijzen

Kopen vanaf

€ 42.830

Prijzen

Kopen vanaf

€ 42.830

De kracht van benzine en stroom

Volledig elektrisch, als hybride of alleen benzine: de Audi A3 Sportback TFSI e plug-in hybride overtuigt bij elke aandrijfvorm. Als plug-in hybride combineert de Audi A3 Sportback TFSI e de voordelen van een verbrandingsmotor met de sterke kanten van een elektrische aandrijving.

Audi A3 sportback TFSI-e Hero 4

Plug-in hybride

Volledig elektrisch, als hybride of alleen op de benzinemotor: de plug-in hybride Audi A3 Sportback TFSI e overtuigt met elke aandrijfvorm.

Veelzijdig rijplezier

De e-motor met de bijbehorende stroom uit de lithium-ionaccu ondersteunt op sportieve manier de 1.4 TFSI-motor. Het systeemvermogen van de 40 TFSI e bedraagt 150 kW/204 pk en dat van de 45 TFSI e 180 kW/245 pk.

Win-winsituatie

De elektromotor levert vanuit stilstand direct zijn volledige aandrijfkoppel. De benzinemotor komt van pas bij sportief rijden op langere stukken, zonder dat je laadstops hoeft in te lassen.

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaar je de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Een te laag accupercentage? Met Charge voeg je extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heb je geen omkijken naar de techniek.

Wij gaan voor digitaal

De Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – toont links de powermeter. Daarop zie je het actueel aangesproken systeemvermogen, de rijmodus en het accupercentage. In het midden van het scherm staat de resterende actieradius.

Dit zijn de highlights van de A3 Sportback TFSI e

Media-4

Welke Audi A3 Sportback TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A3 Sportback TFSI e
 

Media-5

Ervaar de A3 Sportback TFSI e zelf

De Audi A3 Sportback TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A3 Sportback TFSE e - Content 1

Thuis laden

Er zijn diverse mogelijkheden om je Audi A3 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk te laden. 

Audi A3 Sportback TFSE e - Content 2

(Semi-)publiek laden

Voor onderweg laden kan je terecht bij heel veel laadpalen, zeker in Nederland. Audi helpt je met handige laadpassen waarmee ook de zakelijke kilometeradministratie een fluite van een cent is. 

De voordelen van rijden met de A3 Sportback TFSI e

  • Veelzijdig rijplezier
  • Comfortabel 
  • Extra zuinig rijden 

Bekijk de Audi A3 Sportback TFSI e bij Pon Center!

De Audi A3 Sportback TFSI e altijd de juiste techniek paraat om een glimlach op je gezicht te toveren. Bekijk hem bij Pon Center. 

Direct een A3 Sportback TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A3 Sportback TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A3 Sportback TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A3 Sportback TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

**Goed om te weten: deze systemen werken alleen binnen de technische mogelijkheden. Ze zijn er om u te ondersteunen. U blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.