Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Audi A5 Sportback

Sportief en gezinsvriendelijk

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.947

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.947

Design om in te rijden

De Audi A5 Sportback: een schitterende lijn en een uitmuntende bouwkwaliteit. Onder de fraaie lijnen van deze sportieve vijfdeurs zijn moderne technologieën die de rijdynamiek ondersteunen.

Media-3

Sportief en stijlvol

Dankzij fraaie ontwerpdetails aan de voor-, zij- en achterkant oogt de gezinsvriendelijke vijfdeurs laag en breed.

Topkwaliteit 

De nadruk op horizontale interieurlijnen in de Audi A5 Sportback draagt bij aan de ruimtelijke beleving. Verder vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op.

Nieuwe technologie? Allemaal aan boord

In de Audi A5 Sportback word je op innovatieve wijze ondersteund door geavanceerde rijhulpsystemen. De techniek kan zelfs vooruitkijken om het verbruik proberen te beperken. Inparkeren en weer weg rijden gaat veel gemakkelijker met de digitale hulpen.

Dit zijn de highlights van de A5 Sportback
 

Audi A5 Sportback Slider 7

Welke Audi A5 Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A5 Sportback

Audi A5 Sportback Slider 6

Ervaar de A5 Sportback zelf

De Audi A5 Sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media-4

Duidelijk en precies naar wens

De weergave van de Audi virtual cockpit is te configureren. Dat gaat heel gemakkelijk en levert de gegevens op die u wilt zien. Daarnaast zijn er drie thema's, waarin overigens ook al bepaalde menukeuzes zijn gemaakt: klassiek, sportief en dynamisch. 

Audi A5 Sportback Hero 6

100% gebruiksvriendelijk

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 Sportback intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Ook spraaksturing is inbegrepen. Zelfs aan een dataverbinding is gedacht. Met Audi connect zoek je online onder meer naar points of interest. 

Bekijk de Audi A5 Sportback bij Pon Center!

Onderscheid de massa met de sportiviteit en exclusiviteit die de Audi A5 Sportback biedt. Kom hem bekijken Pon Center.

Direct een A5 Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A5 Sportback te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A5 Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A5 Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.