Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media

Audi A6 Avant TFSI e

Stijlvolle plug-in hybride

Prijzen

Kopen vanaf

€ 75.430

Prijzen

Kopen vanaf

€ 75.430

Design en uitrusting

Elegant en sportief vanbuiten en comfortabel, modern en praktisch vanbinnen. De Audi A6 Avant TFSI e maakt indruk met zijn typische Avant-deugden. 

Audi A6 Avant TFSI e - Slider 6

Aandrijving

De aandrijflijn van de Audi A6 Avant TFSI e combineert een 2.0 TFSI-krachtbron met een sterke elektromotor

Sportief en zuinig rijden

Combineer een krachtige benzinemotor met een efficiënte elektromotor en het resultaat is deze plug-in hybride. De Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro heeft een systeemvermogen van 270 kW. Het gemiddeld WLTP-verbruik komt uit op 1,5–1,7 l/100 km en het gemiddeld stroomverbruik op 17,5–18,2 kWh/100 km. De CO₂-emissie volgens WLTP-norm is 34–37 g/km.

Het voordeel van twee motoren 

De Audi A6 Avant TFSI e quattro rijdt op benzine en op stroom en dat is heel slim, want zo profiteer je van schoner en stiller rijden op afstanden van 60 à 66 kilometer (WLTP), terwijl je voor hogere daggemiddelden kunt vertrouwen op het uithoudingsvermogen van een krachtige benzinemotor. Het is duidelijk dat de Audi A6 Avant als PHEV een slimme propositie is.

Slimme technologie

In principe bepaalt de auto zelf wanneer welke motor actief is. De auto rijdt dan in de hybridestand. De Audi A6 Avant TFSI e quattro zorgt er op weg naar de bestemming voor dat de accu opgeladen is, zodat de laatste kilometers puur elektrisch onder de wielen doorglijden. Uitrollen met uitgeschakelde motor en regenereren behoren ook tot het repertoire. Je kunt ook voor EV kiezen om alleen de elektromotor het werk te laten doen. Met ‘Hold’ bewaar je juist stroom in de accu voor een later moment, bijvoorbeeld een emissievrije zone in de stad.

De actieradius in beel

Je weet precies waar je aan toe bent als het om de kilometers op stroom en benzine gaat. De actuele actieradius verschijnt duidelijk in beeld tussen de powermeter links en snelheidsmeter rechts. Die powermeter toont het percentage van het systeemvermogen dat je benut. De digitale meters en hun haarscherpe weergave zijn kenmerkend voor de Audi virtual cockpit, die standaard aanwezig is.

Dit zijn de highlights van de A6 Avant TFSI e
 

Audi A6 Avant TFSI e - Content 8

Welke Audi A6 Avant TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A6 Avant TFSI e
 

Audi A6 Avant TFSI e - Slider 5

Ervaar de A6 Avant TFSI e zelf

De Audi A6 Avant TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A6 Avant TFSI e - Content 7

Eenvoudig laden

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi A6 Avant TFSI e zit zo weer vol. Er zijn diverse mogelijkheden jouw Audi A6 Avant TFSI e thuis of op het werk veilig en betrouwebaar op te laten. Ook onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om op te laden.

Audi A6 Avant TFSI e - Slider 3

Je auto levert maatwerk 

De Audi A6 Avant TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert.

Audi A6 Avant TFSI e - Slider 4

Digitaal en comfortabel 

In de Audi A6 Avant TFSI e geniet je van veel ruimte en een moderne bediening. Via de twee touchscreens gebruik je alle instellingen en stel je de klimaatregeling in. 

Audi A6 Avant TFSI e - Content 6

Veelzijdig en praktisch

In deze ruime auto zit de aandrijfaccu onder de bagagevloer. Daardoor is sprake van veel interieurruimte, wat je terugziet in het kofferbakvolume van 405 liter en zelfs 1535 liter met neergeklapte achterbakleuning.

Bekijk de Audi A6 Avant TFSI e bij Pon Center!

De Audi A6 Avant TFSI e is een innovatieve plug-in hybride met ruimte voor vijf en hun bagage. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een A6 Avant TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A6 Avant TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A6 Avant TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A6 Avant TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.