Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde A3 Sportback

De vernieuwde A3 Sportback

Sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Nu te bestellen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.100

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.100

Dynamisch en expressief

Ontdek de opgefriste Audi A3 Sportback met een opvallend design aan zowel de voor- als achterzijde, en een dynamische silhouet. Deze auto biedt een digitale en verbonden rijervaring.

Markante uitstraling 

De Audi A3 Sportback valt op met zijn markante uitstraling. Met een nieuwe Audi Singleframe, imposante luchtinlaten en een uniek grillerooster per uitvoering, trekt hij direct de aandacht. Het dynamische silhouet benadrukt zijn sportieve design, terwijl subtiele details zoals lasergegraveerde modelaanduidingen de vormgeving verfijnen. Aan de achterkant straalt de brede diffuser, verticale reflectoren (bij S line-modellen) en andere sportieve elementen zelfverzekerdheid uit, waardoor de Audi A3 Sportback klaar is om de weg te veroveren.

Karakteristiek lichtdesign

De matrix-ledkoplampen met dynamische lichtanimatie en knipperlichten bieden een scherp en nauwkeurig zicht op de weg. De herziene koplampelementen en het gestroomlijnde ontwerp van de verlichtingseenheden verhogen de sportieve uitstraling.

De vernieuwde A3 Sportback -1

Uitvoeringen van de A3 Sportback

Slimme connectiviteit

De Audi A3 Sportback is volledig geïntegreerd in de digitale wereld, met tal van innovatieve digitale functies. Pas uw rijervaring aan via MMI of de myAudi-app en ontdek de digitale aspecten van mobiliteit met de uitgebreide Audi connect-toepassingen.

Geef elke bocht een like

Een overvloed aan geavanceerde rijhulpsystemen en andere functies, zoals de 7-traps S tronic transmissie met dubbele koppeling, draagt bij aan een soepel rijgedrag. Geniet van dynamisch rijden in de stad en comfortabel cruisen op langere afstanden.

Ruimte voor meer

Handig voor dagelijks gebruik en veelzijdig voor vrijetijdsbesteding. Dankzij de 40:20:40 neerklapbare achterbankleuningen biedt de Audi A3 Sportback een opmerkelijke flexibiliteit. Met de achterbank volledig neergeklapt, groeit het kofferbakvolume zelfs van 380 tot 1.200 liter.

Intense geluidservaring

Ervaar het SONOS Premium Sound System met 3D-geluid in uw Audi A3 Sportback. Met vijftien krachtige luidsprekers, waaronder een subwoofer, geniet u van een indrukwekkende luisterervaring. Van heldere hoge tonen tot diepe bas, elk aspect van het geluid komt tot leven

De flexibiliteit van de Audi A3 Sportback

Meer comfort of juist sportieve rijeigenschappen. Jij bepaalt hoe jouw Audi A3 Sportback rijdt. Onderweg houden geavanceerde rijhulpsystemen een oogje in het zeil. De Audi A3 Sportback 35 TFSI S tronic beschikt over mild-hybrid-technologie, die door energieterugwinning het brandstofverbruik kan verlagen. Tijdens wegrijden vanuit stilstand en gasgeven met een laag toerental ondersteunt dit systeem de TFSI met extra vermogen en koppel.

Rijplezier is inbegrepen

Geniet van het rijden, aangepast aan jouw wensen. Van efficiënt tot sportief: met Audi drive select bepaal je zelf het karakter van je Audi A3 Sportback. De S tronic-transmissie met dubbele koppeling maakt sportief schakelen mogelijk en biedt tegelijkertijd het comfort van een automatische versnellingsbak.

Slimme ondersteuning

Functies zoals Lane Change Warning, Exit Warning en Rear Cross-Traffic Assist bieden ondersteuning bij het wisselen van rijstrook, uitstappen en achteruit parkeren door waarschuwingen te geven voor naderend verkeer. De Parkeerassistent met Park Assist Plus neemt het sturen over tijdens het in- en uitparkeren.

Wil jij de Audi A3 Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de vernieuwde A3 Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.