Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Prijzen

Kopen vanaf

€ 54.472

Private lease vanaf

€ 769*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 54.472

Private lease vanaf

€ 769

Een krachtige uitstraling

De Audi Q3 heeft een stoere voorkant met een grote singleframe-grille met rechtopstaande spijlen. De verlichting in de koplampen en achterlichten is in één stijl ontworpen. Boven de wielen loopt een goed zichtbare welving over de flanken. Door de ruime keuze aan kleuren, wielen en uitrusting is er altijd een Audi Q3 die bij je past.

Audi Q3 - Content 2

Prettig formaat

De Audi Q3 heeft vele talenten. Hij blinkt uit door zijn sterke uitstraling en talrijke praktische details. De Audi Q3 is groot genoeg voor veel reiscomfort en voldoende compact om ook in steden en dorpen goed uit de voeten te kunnen.

Sesam open nu

De achterklep opent en sluit elektrisch. In combinatie met sleutelloze toegang werkt deze handige functie ook met een voetzwaai onder de bumper.

Dynamische SUV

De Audi Q3 heeft een vlotte uitstraling met karakteristieke brede achterstijlen, mooie wielen en een spoiler bovenaan de achterklep.

Dit zijn de highlights van de Q3

Audi Q3 - Slider 5

Welke Audi Q3 past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Audi Q3

Audi Q3 - Slider 6

Ervaar de Q3 zelf

De Audi Q3 in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q3 - Content 7

Ruim en praktisch

De Audi Q3 heeft een gemakkelijke instap en biedt een goed overzicht over het verkeer. Het interieur behoort tot de ruimste in zijn segment. De lange wielbasis levert veel beenruimte op en ook in de hoogte en breedte is de Q3 royaal met centimeters.

Audi Q3 - Content 5

Pak maar in, neem maar mee

Het bagagevolume is groot, want afhankelijk van de positie van de achterbank pas er 530 tot 675 liter in de kofferbak en met de leuning plat kan er maar liefst 1.525 liter aan spullen mee. In combinatie met de optionele comfortsleutel opent en sluit de achterklep met een voetbeweging. 

Audi Q3 - Content 6

Comfort en veiligheid

Ook de geavanceerde rijhulpsystemen5 van de Audi Q3 zijn top of the bill. Een mooi voorbeeld is de adaptieve rijassistent. Die ondersteunt je tijdens accelereren en remmen, met het bewaken van de snelheid en tussenafstand en het binnen de lijntjes blijven

Bekijk de Audi Q3 bij Pon Center!

De wielophanging van de Audi Q3 is van alle markten thuis. Hij rijdt soepel en vlot door de stad en ligt rotsvast op de weg op de snelweg. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Q3 rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q3 te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q3 zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q3 en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.