Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Tekengebied 6Audi Q4 e-tr

Audi Q4 e-tron 

Tijdelijk is de 45 e-tron quattro beschikbaar vanaf € 49.990*.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 49.990

Zakelijke lease vanaf

€ 779

Bijtelling

16%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 49.990

Zakelijke lease vanaf

€ 779

Bijtelling

16%

De vernieuwde Audi Q4 e-tron laat je verrassen

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Dankzij een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn heeft de nieuwe Q4 Sportback e-tron nu zelfs een range tot 547 kilometer. Tegelijkertijd is de Q4 e-tron nu nog sneller te laden, heeft hij sterkere motoren én zorgt een aangepast onderstel voor extra rijplezier. De modellen met achterwielaandrijving kunnen bij een snellader met 135 kW worden geladen en de quattro-versies zelfs met 175 kW.

Media-1 - Audi Q4 e-tron

Functionele sportiviteit 

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Een vooruitstrevend design 

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. 

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Sportievere handling

Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met extra dynamische vering en demping zorgt voor een directer wegcontact. 

Een sprankelende verschijning 

Als speciale edition is de Audi Q4 e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

Dit zijn de highlights van de Q4 e-tron
 

Tekengebied 7Audi Q4 e-tr

Welke Audi Q4 e-tron past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q4 e-tron
 

Tekengebied 5Audi Q4 e-tr

Ervaar de Q4 e-tron zelf

De Audi Q4 e-tron in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media Audi Q4 e-tron 5

Eenvoudig opladen

De Audi Q4 e-tron is eenvoudig thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen zo gedaan. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs aan een gewoon stopcontact5 is de Q4 e-tron nog van stroom te voorzien.

Media Audi Q4 e-tron 4

Zorgeloos laden onderweg

Eén abonnement om vrijwel overal in Nederland en in de rest van Europa te laden, van laadpalen in woonwijken tot en met de high-power snelladers langs de snelwegen.

De voordelen van rijden met de Audi Q4 e-tron 

  • Gunstige bijtelling
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Bespaar op brandstofkosten
  • Ongeëvenaarde rijbeleving

Fascinerend futuristisch

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak.

Bekijk de Audi Q4 e-tron bij Pon Center!

De Audi e-tron maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Q4 e-tron rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q4 e-tron te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Brochure en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q4 e-tron en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Alle prijzen vermeld zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, beheerbijdrage en legeskosten.
**Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.