Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media_Q4 Sportbac

Audi Q4 Sportback e-tron 

Dynamiek op maat

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.040

Zakelijke lease vanaf

€ 799

Bijtelling

16%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.040

Zakelijke lease vanaf

€ 799

Bijtelling

16%

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

Audi Q4 Sportback e-tron - 4

Ander perspectief

De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant is duidelijk gefocust op wat komen gaat, de achterkant straalt power uit.

Op je plaats, start! 

Het moderne interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Snelladen

Ook bij de laadpaal blinkt de Audi Q4 Sportback e-tron uit door zijn prestaties. Bij DC-laders kan hij laden met maximaal 100 kW (35 e-tron) of 125 kW (andere versies).

Heel bijzonder 

Als speciale edition is de Audi Q4 Sportback e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

Sportieve handling

Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met dynamischere vering en demping levert een directer wegcontact op.

Dit zijn de highlights van de Q4 Sportback e-tron
 

Audi Q4 Sportback e-tron - 5

Welke Audi Q4 Sportback e-tron past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q4 Sportback e-tron
 

Mediae-tron

Ervaar de Q4 Sportback e-tron zelf

De Audi Q4 Sportback e-tron in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q4 Sportback e-tron - 5

De formule voor blijvend rijplezier

Een volledig elektrische Sportback annex SUV-coupé. De sportieve Audi Q4 Sportback e-tron maakt indruk met zijn sympathieke, vlotte en elegante uitstraling.

Audi Q4 Sportback e-tron - 4

Licht gewijzigd 

De keuze uit vier signaturen voor de dagrijverlichting en de meeveranderende dynamische lichtanimatie zijn indrukwekkende voorbeelden van een vernieuwende verlichtingstechniek.

Audi Q4 Sportback e-tron - 3

Daarom is dit een Sportback

De expressieve achterkant van de Audi Q4 Sportback e-tron brengt de boodschap van dynamiek en beweging duidelijk over. De spoilerrand en de fraaie bumper met indrukwekkend diffusorgedeelte versterken het sportieve beeld.

Audi Q4 Sportback e-tron - 1

Ronduit dynamisch 

Het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. De Audi Q4 Sportback e-tron is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

De voordelen van rijden met de Audi Q4 Sportback e-tron 

 • Gunstige bijtelling
 • Draag bij aan een beter milieu
 • Bespaar op brandstofkosten
 • Ongeëvenaarde rijbeleving
 • Sportieve handling

Eenvoudig opladen

De Audi Q4 Sportback e-tron is eenvoudig thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen zo gedaan. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs aan een gewoon stopcontact is de Q4 Sportback e-tron nog van stroom te voorzien.

Zorgeloos laden onderweg

Eén abonnement om vrijwel overal in Nederland en in de rest van Europa te laden, van laadpalen in woonwijken tot en met de high-power snelladers langs de snelwegen.

Bekijk de Audi Q4 Sportback e-tron bij Pon Center!

De Audi e-tron makt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Q4 Sportback e-tron rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q4 Sportback e-tron te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q4 Sportback e-tron zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochure en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q4 Sportback e-tron en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.