Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Navigatie & infotainment

Audi Connect

Het pakket ‘Audi connect Navigatie & Infotainment’ levert realtime informatie die van pas komt in de navigatie- en infotainmentsystemen. Diverse innovatieve functies en services komen van pas voor- tijdens en na de autorit. Het grote portfolio ondersteunt je in complexe rijsituaties en zorgt voor meer comfort en veiligheid. Afhankelijk van het model en de gekozen uitrusting beschikt je over verscheidene toepassingen.

Ontdek de functies van Audi connect Navigatie & Infotainment

Beschikt jouw Audi over een MMI navigatie of MMI navigatie plus, dan kan je de eerste drie jaar kostenloos gebruik maken van de diensten van 'Audi connect Navigatie & Infotainment'. Om de Audi connect Navigatie & Infotainment-diensten volledig te benutten, moet de auto gekoppeld zijn aan het myAudi-account van de hoofdgebruiker.

Verkeersinformatie
Online verkeerslichtinformatie*

De Audi connect online verkeerslichtinformatie is een effectieve techniek om letterlijk vooruit te denken in het verkeer. Dankzij communicatie met verkeerslichten toont de auto de optimale snelheid om zonder stoppen het volgende groene licht te halen.

Logboek
Logboek*

Het digitale logboek is ideaal voor de rittenadministratie. Per rit is in te vullen of deze privé of zakelijk is, wie er rijdt en wat het vertrekpunt is. Bovendien is het Audi connect-logboek zelflerend. Op basis van eerdere registraties herkent de auto vaker voorkomende afspraken, locaties en omschrijvingen.

Gevaar
Informatie over gevaar*

Het systeem waarschuwt voor ongevallen en pechsituaties alsmede voor gevaarlijke weersomstandigheden zoals mist en gladheid. De risicolocaties worden herkend door auto’s met daarvoor geschikte sensoren en vervolgens online doorgestuurd. De zo gedetecteerde potentiële risico’s worden getoond in het navigatiesysteem en instrumentarium.

POI
Online points of interest*

Rechtstreeks vanuit de navigatie toegang tot POI’s (bijvoorbeeld tankstations en parkeergarages) van derden. Vaak is het mogelijk dat deze aanbieders ook dynamische aanvullende informatie verstrekken, zoals reviews, openingstijden, actuele brandstofprijzen en vrije parkeerplekken.

Update Navi
Online updates navigatiekaarten*

Vernieuw navigatiekaarten snel via het infotainmentsysteem. Kies uit landelijke en regionale updates. Inclusief een overzicht van beschikbare updates en bestandsgrootte.

myAudi navi
myAudi navigatie*

Op de smartphone een bestemming zoeken en routebegeleiding ontvangen. Bij het starten van de auto neemt het ingebouwde navigatiesysteem de route naadloos over. Bij het verlaten van de auto zorgt de smartphone opnieuw naadloos voor de last mile navigation tot aan de deur van de eindbestemming.

Hero Audi Connect MyAudi 2

de MyAudi-app

Activeer en download de MyAudi app

Verkeer
Online verkeersinformatie*

Overzichtelijk gepresenteerde actuele informatie over verkeersdrukte, files, vertragingen en opgeloste files. De verkeersinformatie is vrijwel in realtime beschikbaar ter verbetering van de dynamische routebegeleiding, routekeuze en verwachte aankomsttijd.

Bestemming
Bestemmingsinvoer via myAudi*

Overal en altijd een nieuwe bestemming kiezen. Je plant je navigatiedoelen naar wens eenvoudig met de smartphone. myAudi en de myAudi-app zorgen dat deze bestemmingen naar de auto worden verzonden. Aan het begin van de rit zijn deze locaties eenvoudig op te roepen.

Nieuws
Online nieuws*

Met online nieuws worden actuele meldingen en nieuwsberichten vanuit de hele wereld direct in de auto getoond en voorgelezen. Het persoonlijke nieuwsoverzicht is via myAudi door middel van RSS-feeds te personaliseren. Zo blijf je onder het rijden op de hoogte van nieuwscategorieën zoals voetbal, politiek en economie.

Media
Online mediastreaming*

Met de voor smartphones beschikbare myAudi-app is bepaalde streaming content via MMI weer te geven. Koppel eerst de eigen smartphone via wifi aan MMI navigatie en kies dan uit het omvangrijke wereldwijde aanbod aan radiozenders of muziekdiensten zoals Amazon Music en Napster. Een zender zoeken kan ook op basis van muziekcategorie of met een vrije zoekterm.

Weer
Weer*

De weersverwachting voor elke bestemming. Audi connect levert de juiste informatie. De verwachtingen en waarschuwingen worden gepresenteerd in de vorm van duidelijke infographics en weerkaarten. Dan weet je voor de komende dagen per uur wat je verwachten kunt. Ook een neerslagradar is inbegrepen.

Online Verkeersbord
Online verkeersbordinformatie*

Dankzij de Audi connect verkeersbordinformatie zie je altijd de actuele snelheidslimieten in de MMI navigatie. In combinatie met de optionele verkeersbordherkenning met behulp van een camera herkent de auto zelf snelheidslimieten. Deze gegevens worden anoniem naar een Audi server verzonden om de database actueel te houden.

Verkeerslicht
Verkeerslichtinformatie*

Door de onlinekoppeling met de stedelijke infrastructuur is in bepaalde wijken de verkeerslichtregeling in de auto te tonen. De techniek berekent of met de actuele snelheid en binnen de snelheidslimiet het volgende groene licht wordt gehaald. Bij rood wordt in seconden afgeteld tot het licht op groen springt.
Deze toepassing is in het Duitse Ingolstadt geïntroduceerd en wordt in de nabije toekomst uitgerold naar andere Europese steden.

Twitter
Toegang tot Twitter*

Met de Twitter-integratie zijn nieuwsfeeds, trends en tweets van gevolgde Twitter-accounts weer te geven en voor te lezen. Eigen tweets zijn op te stellen en onderweg te verzenden aan de hand van kant-en-klare tekstmodules.

Agenda
Toegang tot agenda/kalender*

Blijf onder het rijden op de hoogte van je afspraken. Je afspraken zijn op het MMI-scherm te zien en meteen als navigatiedoel te selecteren.

DISCLAIMER

*Raadpleeg je Audi dealer of de gebruikshandleiding van je auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door jou bezochte locaties.