Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Navigatie & infotainment Plus

Audi Connect

Het pakket 'Audi connect Navigatie & Infotainment plus' omvat alle diensten van Audi connect Navigatie & Infotainment. Daar bovenop zijn andere innovatieve diensten inbegrepen, waaronder navigatie met satelliet kaart, online verwerking van gesproken instructies en een zeer gedetailleerde 3D-weergave van steden.

Ontdek de functies van Audi connect Navigatie & Infotainment plus

Beschikt jouw Audi over een MMI navigatie plus, dan kan je de eerste drie jaar kostenloos gebruik maken van de diensten van 'Audi connect Navigatie & Infotainment plus'. Om de Audi connect Navigatie & Infotainment plus-diensten volledig te benutten, moet de auto gekoppeld zijn aan het myAudi-account van de hoofdgebruiker.

Earth
Navigeren met Google Earth™

De details van de satellietbeelden van Google Earth™ zorgen voor een realistische navigatieweergave in de MMI. Doordat op het scherm de omgeving werkelijkheidsgetrouw is te zien, is oriënteren nog eenvoudiger. Bovendien ziet deze navigatievorm er schitterend uit.

3d weergave steden
Zeer gedetailleerde 3D-weergave van steden

Nog eenvoudiger oriënteren met behulp van gedetailleerde 3D-weergave van bebouwing.

Online Search
Online search van navigatiebestemmingen

Dankzij de internetverbinding zijn bij het intypen van een reisdoel mogelijke bestemmingen snel gevonden. Je kan ook met spraakinvoer een bestemming opgeven, zodat je aandacht bij het verkeer kan blijven. De online zoekfunctie levert niet alleen adressen op die als navigatiebestemming zijn te selecteren, maar ook bijbehorende foto’s, openingstijden en beoordelingen.

Spraak
Online spraaksturing

Door de online verwerking van gesproken instructies worden de trefzekerheid en resultaten verbeterd. Met de online spraaksturing zijn bovendien sms’jes en e-mails op te stellen zonder gebruik van voorgeprogrammeerde tekstmodules.

RAdio Plus
Online radio

Vanuit MMI directe toegang tot onlineradiozenders. Dat werkt net zo eenvoudig als het kiezen van elk ander radiostation. Ook daar waar via de gebruikelijke radiofrequenties de ontvangst niet optimaal is, kan je vaak naar onlinezenders blijven luisteren.

Hero Audi Connect MyAudi 2

de MyAudi-app

Activeer en download de MyAudi app

DISCLAIMER

*Raadpleeg je Audi dealer of de gebruikshandleiding van je auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door jou bezochte locaties.