Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi hero ruitherstel

Audi Ruitservice

Voor veilig zicht op de weg

Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als je steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt je de kans dat je op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Laat het niet zo ver komen, want vaak kost reparatie je immers niets* met de Audi Ruitservice.

ruitservice-sterretje-in-voorruit

Sterretje repareren

Heb je een sterretje in je voorruit en is deze kleiner dan een 2 euro muntstuk? Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

ruitenreparatie-8

Voorruit vervangen

Is de breuk of ster in je voorruit groter dan een 2 euro muntstuk? Mogelijk moet dan de gehele voorruit vervangen worden. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

Ruitschade laat je maken bij Pon Center

Dankzij de Dealerglass is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder je naar de ruit laat kijken, hoe minder je van de reparatie ziet.

Houd er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

Daarom Dealerglass

  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
  • Snel en voordelig weer veilig op weg.
  • Reparatie door vakkundige merkspecialisten.
  • Administratieve afwikkeling met de verzekeraar.
  • Indien nodig kalibreren hulp en assistentie-systemen.
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.

De Audi ruitexperts laten jou niet barsten

Een kleine ruitbeschadiging kan goed hersteld worden met speciale hars. Pon Center werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Wel geldt: hoe eerder je naar de ruit laat kijken, hoe minder je  van de reparatie ziet. Is de ruitschade te groot (geworden), dan moet jouw ruit worden vervangen. Ook dan kun je uiteraard rekenen op de vakkundigheid van de experts bij Pon Center.

Veelgestelde vragen Audi ruitservice

Wat zijn de kosten van Audi ruitservice

Ben jij WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaal je bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van jouw verzekering). Zo ben je verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaal je nooit te veel.
Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin jij rijdt. Pon Center maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor ben je in veel gevallen verzekerd. Controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met ons.

Waarom is het belangrijk om ruitschade bij Pon Center te laten verhelpen?

Ruiten zijn een essentieel onderdeel van de kooiconstructie van jouw Audi. Een sterretje dat uitgroeit tot een flinke barst heeft een negatief effect op de veiligheid van de kooiconstructie. Bij Audi kennen we jouw auto door en door. Bij sterreparatie maken onze Audi experts alleen gebruik van originele onderdelen en originele kit. Bij ruitvervanging worden de veiligheidssystemen weer volgens fabrieksspecificaties gekalibreerd. Zo zorgen onze Audi experts ervoor dat je bij ruitschade kunt blijven vertrouwen op de veiligheid van jouw auto.

Wat is Dealerglass?

Dealerglass is een organisatie die zekerheid biedt dat jouw ruitschade bij een vakkundige Audi dealer hersteld wordt. Om bij jouw dealer terecht te kunnen, heeft Dealerglass afspraken gemaakt met verzekerings- en leasemaatschappijen. 

Waarom is het verstandig om een sterretje in een ruit zo snel mogelijk te verhelpen?

Een sterretje kan onverwachts doorgroeien tot een flinke barst. In dat geval moet de gehele ruit worden vervangen. Om hoge kosten te voorkomen schakel je  tijdig een expert in voor ruitschade: Pon Center

DISCLAIMER

*In veel gevallen vergoedt je autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaal je alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw verzekering om zeker te weten hoe het in jouw geval is geregeld.