Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Sales en Leaseback

€150,- cashbackactie* 

Profiteer van cashback en scherp rentetarief 

Scherp rentetarief en verzekeringspremie bij Pon Center!

Op zoek naar een jong gebruikte auto? Dan hebben we goed nieuws! Bij Pon Center ontvang je tijdelijk bij aankoop van een gebruikte auto, in combinatie met een financiering en een allriskverzekering, € 150,- cashback*. Voor een vast bedrag per maand kun je privé of zakelijk de auto financieren die je wilt!

Scherp rentetarief én €150,- cashback*!

Bij Pon Center bieden we een uitgebreid assortiment jong gebruikte auto's van onze vertrouwde merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met onze speciale financieringsaanbieding profiteer je nu van een scherp rentepercentage van slechts 7,99% en verzekeringspremie. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinswagen, een stoere SUV of een sportieve hatchback, bij ons vind je het allemaal!

Waarom kiezen voor financiering bij Pon Center?

  • Geniet van een vast en gunstig maandbedrag 
  • Profiteer van ons speciale financieringstarief van 7,99%
  • We bieden flexibele financieringsplannen die aansluiten bij jouw wensen
  • Ontvang €150,- cashback bij het afsluiten van je financiering en een allriskverzekering 

Vind de auto die bij jou past

Stel je voor: binnenkort rijd jij rond in jouw perfecte auto, helemaal gefinancierd op een manier die bij jou past. Bij Pon Center kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. We nemen jouw wensen en financiële situatie mee in het opstellen van een vrijblijvende offerte. Zodra alles in orde is, ben jij klaar om de weg op te gaan in jouw nieuwe aanwinst van Pon Center! Mis deze kans niet. Kom langs bij Pon Center en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het financieren van jouw ideale auto!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze financieringsactie of wil je weten welke gebruikte auto's op dit moment beschikbaar zijn bij Pon Center? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Waar vind je ons?

Onze vestingen bieden een uitgebreid assortiment aan jong gebruikte occasions en een team van experts dat klaar staat om je te helpen bij het vinden en financieren van jouw ideale auto. Kom langs voor een proefrit, advies over financiering, of om gewoon rond te kijken. 

DISCLAIMER

*De consument kan € 150,- cashback claimen bij het afsluiten van een financieringscontract in combinatie met een allrisk autoverzekering van VWPFS voor een occasion.
**Actie geldt t/m 15 juni 2024