Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

SEAT Ibiza

De stoere hatchback 

Prijzen

Kopen vanaf

€ 21.990

Private lease vanaf

€ 339*

Inruilpremie

€ 1.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 21.990

Private lease vanaf

€ 339

Inruilpremie

€ 1.000

Mag gezien worden

Scherpe lijnen, elegante rondingen en een innovatief interieur. Én finishing touches die ervoor zorgen dat iedereen je nakijkt. Stap in en rijd weg - want stilstaan, dat doet de Ibiza alleen als het écht moet.

SEAT Ibiza - Hero 1

Waar is dat feestje? 

Het interieur van de SEAT Ibiza is volledig gericht op jou. Cool en overzichtelijk soft-touch dashboard met zwevend infotainment display. Unieke verlichting geïntegreerd in de luchtuitstroomroosters. Keuze uit verschillende opvallende bekleding en een nieuw multifunctioneel stuur voor extra ergonomische grip. Stap in, haal je vrienden op en geniet.

Inpakken en wegwezen

Tot 355 liter bagageruimte in de nieuwe Ibiza. Wil je nog meer? Klap dan de achterbank in delen neer voor nóg meer ruimte. Wat neem jij mee?

Alles wat je nodig hebt

Op avontuur gaan met de energie van de Ibiza, dat is een feestje. Opwindend, sportief en startklaar. En standaard vol met slimme en handige features waardoor jij lekker op pad kan.

Alles binnen handbereik

Voor iedereen die verbonden wil blijven. Via het 9.2'' touchscreen heb je alles binnen handbereik. Je smartphone inpluggen? Nee hoor, je verbindt 'm draadloos via Full Link. 

Dit zijn de highlights van de Ibiza
 

SEAT Ibiza - Hero 2

Welke Ibiza past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Ibiza
 

SEAT Ibiza acties

Bekijk onze acties op de SEAT Ibiza

SEAT Ibiza - Hero 4

Ervaar de SEAT Ibiza zelf

De SEAT Ibiza in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SEAT Ibiza - Content 5

Verkeersbordherkenning 

Verkeersbord gemist? Geen zorgen. Dankzij automatische verkeerbordherkenning, hoef je alleen maar de Virtual Cockpit te checken.

SEAT Ibiza - Content 6

Side Assist

Breng de dode hoek tot leven met Side Assist. Met een handig lichtsignaal weet jij in no-time of er verkeer achter je rijdt. Zo kun je veilig inhalen of van baan wisselen.

SEAT Ibiza - Content 10

Travel Assist

Voorzien van innovatieve assistentiesystemen: van Lane Assist tot Front Assist. Jouw Ibiza houdt een extra oogje in het zeil. Zo kun jij optimaal genieten van iedere kilometer.

De voordelen van rijden met de SEAT Ibiza

  • Front assist
  • SEAT CONNECT 
  • Cruise Control
  • Rijstrookbehoudassistent

Altijd en overal verbonden

Kom nooit meer te laat bij je vrienden, want met SEAT CONNECT in je SEAT Ibiza weet je altijd waar as-we-speak een parkeerplek is. Voor, tijdens en na iedere rit sta jij in verbinding met jouw Ibiza. Bekijk waar je ’m geparkeerd hebt, open en sluit je Ibiza op afstand of plan van tevoren een route. Dat en nog veel meer, allemaal in één app.

Bekijk de SEAT Ibiza bij Pon Center!

Maak indruk met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futurische interieur. Waar wacht je nog op? Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Ibiza rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Ibiza te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe SEAT.

Wil jij de SEAT Ibiza ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritfomulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de SEAT Ibiza en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.