Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Škoda Enyaq iV

De volledig elektrische SUV

Prijzen

Kopen vanaf

€ 42.990

Private lease vanaf

€ 619*

Bijtelling

16%

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 42.990

Private lease vanaf

€ 619

Bijtelling

16%

Inruilpremie

€ 2.000

Voor Zaterdagfamilies die er graag op uit gaan

De Enyaq iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw Zaterdagfamilie. Met een actieradius van 537 km** rijd je naar de Ardennen en weer terug. Onze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën.

SKODA ENYAQ iV - Hero 2

Milieubewust 

De Enyaq iV is niet alleen 100% elektrisch, maar ook duurzaam geproduceerd. Een verantwoorde keuze. 

SUV met karakter

Hoge zit, strakke contouren, stoere grille. De Enyaq iV is sportief en stijlvol tegelijk.

Modern interieur

Een perfect afgewerkt en modern interieur waarin je je snel thuis voelt. Je hoeft alleen nog een keuze maken welke het beste bij je past.

Praktisch in gebruik

De Enyaq iV beschikt over een actieradius tot 537 km**, bevat een laadruimte tot 1.710 liter, is in staat om tot 1.000 kg** gewicht te trekken en is voorzien van talloze slimmigheden.

Dit zijn de highlights van de Enyaq iV

SKODA ENYAQ iV - Hero 3

Welke Škoda Enyaq iV past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Enyaq iV

SKODA ENYAQ iV - Hero 4

Ervaar de Enyaq iV zelf

De Škoda Enyaq iV in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

SKODA ENYAQ iV - Content 10

Elektrisch laden

De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in maximaal 42 minuten worden geladen van 5% naar 80%. 

SKODA ENYAQ iV - Content 11

Actieradius

De Enyaq iV komt beschikbaar in 5 vermogensvarianten. Een 109 kW sterke basisversie met een 52 kWh accu (range van 340 km**), de 132 kW sterke versie met een 58 kWh accu (range van 390 km***) en een 150 kW sterke versie met 77 kWh accu (range van 537 km***). De versie met vierwielaandrijving levert 225 kW, is voorzien van de 77 kWh accu en heeft een range van maximaal 460 km***. Deze uitvoering sprint van 0 naar 100km/u in slechts 6,2 seconden***. 

Slimmigheden van de Škoda Enyaq iV

  • Front assist
  • Head-up display
  • Inhaalassistent
  • Full-led matrix koplampen
  • Lane assist

Bekijk de Škoda Enyaq iV bij Pon Center!

De Škoda Enyaq iV maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

SKODA ENYAQ Video Content

Direct een Enyaq iV rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Enyaq iV te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Enyaq iV zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Enyaq iV en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

** Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

*** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.