Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Remote Access SKODA

Skoda Care Connect: Remote Access

Bedien je auto en ontvang meldingen met de MyŠkoda app

Het gemak van Remote Access

Maak gebruik van de verschillende functies van Skoda Care Connect: Remote Access. Zo vergrendel je op afstand gemakkelijk je Skoda en kan je bijvoorbeeld checken of je moet tanken.

Ontdek alle functies van Skoda Care Connect: Remote Access

Parkeerpositie

Raak niet in paniek als je niet meer weet waar je jouw auto hebt geparkeerd in een grote parkeergarage of onbekende stad. De functie Parkeerpositie verwijst zulke zorgen naar het verleden. Je auto verzendt na elke rit zijn positiegegevens. Nadat je de gegevens hebt opgevraagd via je smartphone of smartwatch, kun je de geparkeerde auto terugvinden met gebruik van de gps-positie.

Parkeerpositie
Wagenstatus

Wagenstatus

Of je nu net thuis bent gekomen nadat je jouw auto ergens hebt geparkeerd of jouw auto wilt controleren als die aan de andere kant van de stad staat, gebruik je computer, smartphone of smartwatch voor een snelle update van de toestand van je auto. Zo kun je in een oogwenk bekijken wat het resterende bereik of het AdBlue-peil is, of de auto vergrendeld is, de lichten uit zijn en alle ramen gesloten zijn.

Vergrendelen en ontgrendelen

Moet je jouw Skoda vergrendelen of ontgrendelen, maar ben je te ver van de auto verwijderd? Deze functie kan het leven in veel situaties aanzienlijk vergemakkelijken, bijvoorbeeld als je vergeet de auto te vergrendelen of iemand anders naar binnen wilt laten. Je kunt uw auto ermee vergrendelen of ontgrendelen op afstand via het Skoda Connect portaal of de MyŠkoda app. De functie werkt zonder afstandsbeperking.

Vergrendelen & ontgrendelen
Rijgegevens

Rijgegevens

Of je nu de gegevens van jouw laatste reis wilt weten om je brandstofverbruik te beheersen of om een samenvatting van al jouw voorgaande ritten te krijgen, de functie Rijgegevens is de ideale oplossing. Hier kun je actuele gegevens over het gebruik van jouw auto opvragen, zoals gemiddeld brandstofverbruik, gemiddelde snelheid of afgelegde afstand, via het Škoda Connect portaal of de MyŠkoda App.

Claxonneren en knipperen

Weet je nog waar je jouw auto hebt geparkeerd? En ben je op zoek naar jouw auto in een zee van andere auto’s? Pak dan je smartphone erbij en maak gebruik van Claxonneren & knipperen om de claxon en/of waarschuwingslichten te activeren op afstand. Zo is het probleem in een mum van tijd opgelost en zie je direct waar jouw auto staat. Deze service werkt binnen een afstand van 500 meter van de geparkeerde auto.

Claxonneren & knipperen
Snelheidswaarschuwing

Snelheidswaarschuwing

Houd bij hoe jouw auto wordt gebruikt en stel een eenmalige of herhaaldelijke waarschuwing in als uw auto sneller rijdt dan de door jou geselecteerde snelheid. Als de auto de geselecteerde snelheidslimiet overschrijdt, krijg je een melding op je smartphone, smartwatch of e-mail. Je kunt de status van de snelheidslimiet op elk moment bekijken, instellen en beheren in het Skoda Connect portaal.

Gebiedswaarschuwing

Met de “Gebiedswaarschuwing” kun je altijd je auto in de gaten houden. Je ontvangt meldingen als je voertuig bepaalde gebieden binnenrijdt of verlaat.

Gebiedswaarschuwing
Online alarmsysteem

Online alarmsysteem

Houd controle over je auto, zelfs als je buiten gehoorsafstand bent. Waar je ook bent, je krijgt onmiddellijk een melding per e-mail, smartphone of smartwatch als je alarmsysteem geactiveerd is, en van de tijd en reden daarvan, zodat je de nodige actie kunt ondernemen. Deze service wordt elke keer dat je jouw auto vergrendelt geactiveerd.

Vertrekplanner

De vertrektijd kan worden geprogrammeerd en naar het voertuig verzonden worden via de MyŠkoda app. Het voertuig “wordt wakker” en voert op het gevraagde tijdstip het oplaadproces uit of zet de airconditioning voorafgaand aan een trip aan. Zo is jouw Skoda altijd opgeladen en klaar voor een nieuwe rit.

Vertrekplanner
Online interieurvoorverwarming

Online interieurvoorverwarming

Beheers de interieurvoorverwarming van jouw auto van overal ter wereld via de MyŠkoda app voor jouw smartphone. Als je weg bent geweest en op het punt staat om weer naar huis te gaan, kun je jouw verwarming bijvoorbeeld vooraf activeren om je auto op te warmen of te ventileren. Behalve het activeren zelf kun je ook een vertrektijd instellen.

Remote laden

Je hebt de mogelijkheid om direct opladen handmatig te starten om onverwacht vroeg vertrek van een klant met een laag accuniveau mogelijk te maken. Het oplaadproces wordt optimaal uitgevoerd om energiekosten te besparen. Dit omvat ‘s nachts opladen of starten en stoppen van het oplaadproces. Dit verlengt bovendien de levensduur van de accu.

Remote laden
Remote airconditioning

Remote airconditioning

Je kunt je auto nu laten afkoelen voor vertrek. Het gewenste temperatuurniveau wordt ingesteld en de airconditioning wordt geactiveerd via de MyŠkoda app. Je kunt kiezen of de airconditioning alleen geactiveerd moet worden als het voertuig verbonden of niet verbonden is met een laadstation. Daarnaast kan de voorruitverwarming worden geactiveerd.

DISCLAIMER

Beschikbaarheid van Skoda Connect diensten kan variëren op basis van landen, modellen, bijbehorende infotainment systemen, productie periodes en uitvoeringen. Vult u aub het filter in om de beschikbare services van het betreffende voertuig te tonen. U kunt ook de algemene beschikbare Skoda Connect services bekijken, maar deze zijn slechts informatief bedoeld. Wijzigingen op de inhoud voorbehouden. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij Pon Center.