Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Connect content

Škoda Connect

Bekijk alle voordelen

Altijd verbonden met jouw Škoda

Maak kennis met Škoda Connect, de onlinediensten waarmee je meer uit je dag haalt! Met Škoda Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. Škoda Connect maakt het rijden in een Škoda nog comfortabeler en veiliger.

Ontdek de verschillende Skoda Connect pakketten en functies

SKODA Connect 2

Care Connect: Pro active Service

Altijd en overal connected zijn betekent altijd en overal veilig zijn. Waar je ook bent. Skoda Connect helpt je in noodsituaties en zorgt ervoor dat jij veilig van A naar B komt.

SKODA Connect 1

Care Connect: Remote Access

Wat er ook moet gebeuren en wat je ook wilt checken, je kan het op afstand doen via jouw smartphone. Met de MyŠkoda app kun jij jouw auto bedienen en meldingen ontvangen.

SKODA Connect

Infotainment Online

De online diensten van Skoda Connect helpen je om snel en makkelijk op je bestemming aan te komen. Met Skoda Connect kun je onder andere files omzeilen en parkeerplaatsen vinden.

MyŠkoda app downloaden en activeren

Om Skoda Connect te kunnen gebruiken, heb je een Škoda gebruikersaccount nodig. Deze maak je gemakkelijk aan via de Skoda Connect Portal. Met een Skoda gebruikersaccount heb jij toegang tot de digitale wereld van jouw Skoda. Download daarna de MyŠkoda app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Skoda. Weten hoe je dit gemakkelijk en snel kunt doen? Lees dan de instructie en haal binnen enkele stappen jouw Skoda naar je smartphone.

Bekijk beschikbaarheid van de Skoda Connect diensten

Om het gebruik van Škoda Connect zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we alle informatie op één plek gezet. Je kunt a.d.h.v. je chassisnummer alle content bekijken of klik jouw Škoda-model, bouwjaar en infotainmentsysteem aan, om alle videocontent te bekijken voor het dagelijks gebruik van Connect in jouw auto. De instructievideo's geven je informatie over het gebruik van Connect en het aanmaken van een account. Benieuwd? Bekijk direct alle video's.

Verlengen Skoda Connect abonnement

Via de Škoda Connect Shop kun je de verschillende services van Škoda verlengen, zoals: Škoda Connect services, data-abonnementen, infotainment apps en MyŠkoda upgrades kopen, afhankelijk van de uitrusting die in jouw Škoda zit.

MWmCjrhPzKQ-HD