Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Pro Active Service hero

Skoda Care Connect: Pro active Service

Altijd en overal connected

Het gemak van Pro Active Service

Proactive Service helpt je bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van je auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Proactive Service is compatibel met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

Ontdek alle functies van Skoda Care Connect: Pro Active Service

Pechoproep

Maximaal gemak en comfort zijn onze sleutelwoorden, zelfs als je auto kapot gaat. Door op een knop op de dakmodule te drukken, word je verbonden met het callcentrum van de wegenwachtdienst. De auto verstuurt ook automatisch gegevens over zijn positie en toestand naar een callcentrum, zodat je het probleem snel kunt oplossen met de operator of je auto laten wegslepen.

Pechoproep
Systeem online updaten

Online systeemupdate

Update je auto net zoals je jouw telefoon zou updaten – op afstand, waar je ook bent. Dankzij de Online systeemupdate zal je auto altijd over de nieuwste software beschikken. Deze functie bespaart je een hoop tijd, omdat je er geen Skoda Servicepartner voor hoeft te bezoeken en alles onderweg gebeurt. Je wordt altijd gevraagd om een Online systeemupdate in jouw auto goed te keuren, en het updateproces zelf wordt in drie eenvoudige fasen uitgevoerd: activering van Skoda Connect in jouw auto, downloaden en installatie. Alle relevante informatie wordt in pop-upvensters getoond op het infotainmentscherm van je auto.

Informatie-oproep

Waar je ook bent, als je vragen hebt over de Skoda Connect services of je Skoda auto, druk dan simpelweg op de knop van de dakmodule om contact op te nemen met het callcentrum van de klantenservice. Onze operators staan altijd klaar om je te helpen.

Informatie-oproep
Noodoproep

Automatische ongevalsmelding

Ben je betrokken bij een licht ongeval, maak je dan geen zorgen. Je auto helpt jou door via het infotainmentdisplay aan te bieden het callcentrum van de wegenwachtdienst te bellen, dat rekening zal houden met de staat van de auto en je zal adviseren wat je moet doen om zo snel mogelijk weer op weg te kunnen. Als de auto niet langer kan rijden, kun je hem laten wegslepen of een reddingsdienst laten sturen.

Wagenstatusrapport

Controleer de “gezondheid” van je auto in je eigen rapport. Zo weet je altijd hoe je auto eraan toe is en wat er vervangen moet worden. Rapporten zijn toegankelijk via het Skoda Connect portaal of de MyŠkoda App en kunnen gearchiveerd worden. De gegevens omvatten kilometerstand, bepaalde waarschuwingen en servicevereisten.

Wagenstatusrapport
Serviceafspraakplanning

Service afspraakplanning

Met Serviceafspraakplanning hoef je zich geen zorgen meer te maken over wanneer je een volgende servicebeurt moet boeken. Jouw Skoda Servicepartner en je auto regelen dit zelf voor jou. De auto meldt aan de backend-server dat er onderhoud nodig is. Deze informatie wordt aan je favoriete servicepartner gestuurd, die zelf contact met je opneemt om een afspraak te maken.

DISCLAIMER

Beschikbaarheid van Skoda Connect diensten kan variëren op basis van landen, modellen, bijbehorende infotainment systemen, productie periodes en uitvoeringen. Vult u aub het filter in om de beschikbare services van het betreffende voertuig te tonen. U kunt ook de algemene beschikbare Skoda Connect services bekijken, maar deze zijn slechts informatief bedoeld. Wijzigingen op de inhoud voorbehouden. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij Pon Center.