Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Duurzaamheid

Vervangend vervoer bij Pon Center

Blijf mobiel met onze mogelijkheden

Blijf mobiel

Staat jouw auto bij een van onze vestigingen voor onderhoud, reparatie of schadeherstel en is wachten geen optie? Dan regelen wij graag vervangend vervoer voor je. Bij Pon Center heb je de keuze uit:

Fiets / e-Bike

Wil je tijdens het onderhoud aan je auto mobiel blijven? Maak dan gebruik van onze gratis fiets of e-bike. Hiermee kan je gemakkelijk van A naar B en ben je ook nog eens lekker gezond bezig! 

Vervangende auto

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze vervangende auto's. Onze leenauto's zijn brandschoon, schadevrij en voorzien van een volle tank, zodat jij geen afspraak hoeft te missen. Informeer naar de voorwaarden.

Vervangend vervoer

Moet je je auto even missen omdat je auto bij de dealer staat voor onderhoud of reparatie? Wij regelen graag vervangend vervoer voor je.

Je kunt bij het maken van een werkplaatsafspraak aangeven van welke mogelijkheid je graag gebruik wilt maken.

 

  • Huurauto vanaf € 8,95 p/d incl. 150 km all-in
  • Leenfiets (gratis)
  • Wegbreng- en haalservice (gratis binnen een bepaald gebied en de ritten vinden plaats op vaste tijden)
  • Wegbrengen met jouw auto (gratis)
  • Ophalen van jouw auto i.c.m. een vervangende auto

Tarieven

ModelTarief p/dVrije km's
e-up! / Citigo e-iV / Mii Electric€ 8,95150
Audi A1€ 14,95150
ID.3€ 16,95150
ID.5 en Enyaq€ 19,95150

Vervangend vervoer per merk

Volkswagen

Vervangend vervoer

Audi

Vervangend vervoer

SEAT

Vervangend vervoer

Škoda

Vervangend vervoer

Volkswagen Bedrijfswagens

Vervangend vervoer

DISCLAIMER

Bij Pon Center streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardige service te bieden, inclusief de optie voor vervangend vervoer tijdens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van vervangend vervoer afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de vraag op het moment van de afspraak.

Tarieven voor vervangend vervoer kunnen variëren en zijn onderhevig aan wijzigingen. Neem voor actuele tarieven en beschikbaarheid contact met ons op.

Bovendien kunnen er beperkingen gelden voor het aantal vrije kilometers dat bij het vervangend vervoer is inbegrepen. Extra kilometers kunnen aanvullende kosten met zich meebrengen. Informeer bij onze medewerkers over de specifieke voorwaarden met betrekking tot vrije kilometers en eventuele extra kosten.