Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Infotainment Online

Skoda Connect Infotainment Online

Veilig en comfortabel onderweg

Comfortabel en veilig op pad

De Infotainment Online-diensten helpen je je reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de Skoda infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

Ontdek alle functies van Skoda Care Connect: Infotainment Online

Online routeberekening

Dankzij deze dienst wordt de beste route naar je bestemming in realtime berekend en kan het navigatiesysteem snel reageren op eventuele ongemakken die zich onderweg voordoen.

Online Navigatie
Online kaartupdate

Online kaartupdate

Met "Online kaartupdate" beschik je over de nieuwste gegevens voor jouw navigatiesysteem.

Online verkeersinformatie

Met "Online verkeersinformatie" krijg je altijd de laatste verkeersinformatie, zodat je tijd kunt besparen en stressvolle files kan vermijden.

Online verkeersinformatie
Online bijzonder reisdoel opzoeken

Online bijzondere reisdoelen zoeken

Vind tijdens het rijden points of interest, zoals de beste zwemplekken of hotels, simpelweg met behulp van je stem zonder dat je hoeft te stoppen. De zoekresultaten worden getoond in een eenvoudig te lezen lijst, met contactinformatie, openingstijden en navigatie.

Online reisdoel importeren

Met de dienst “Online reisdoel importeren” kun je eenvoudig routes voorbereiden in de MyŠkoda app voordat de reis begint.

Online route importeren
Online spraakbediening

Online spraakbediening

Met Online voice-control kun je extra functies gebruiken die de spraakbediening nog comfortabeler maken.

Nieuws

Ontvang als eerste het laatste nieuws! Selecteer je favoriete nieuwsfeed en importeer deze vanuit het Škoda Connect-portaal in jouw auto.

Nieuws
Weer

Weer

De dienst “Weer” toont actuele weergegevens en voorspelt het weer voor jouw locatie of vooraf gekozen reisdoelen. Het systeem houdt ook rekening met de tijd van aankomst op het reisdoel.

Gracenote

“Gracenote” herkent de afgespeelde song en geeft online informatie. Het gegeven wordt dan opgeslagen in de database van je auto.

Gracenote
Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Verspil geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek. De functie Parkeerplaatsen garandeert je dat je een plekje vindt. Het infotainmentsysteem geeft een gedetailleerd overzicht van de parkeergarages in de buurt, inclusief openingstijden, prijzen en vrije plaatsen.

Tankstations

Gebruik de functie Tankstations om de beste brandstofprijzen in de buurt in de gaten te houden. Blader op elk gewenst moment door een lijst met tankstations, hun locatie en actuele prijzen in uw infotainmentsysteem. Voer ze in de navigatie in of bekijk stations die jouw brandstoftype verkopen.

Tankstations
Oplaadstations

Laadstations

Je kunt eenvoudig een specifiek laadstation kiezen op de kaart, of het dichtstbijzijnde station in een specifiek gebied of op een actieve route zoeken. Het systeem geeft je specifieke online informatie over de laadstations, wat je kan helpen om de beste oplaadplek te kiezen.

DISCLAIMER

Beschikbaarheid van Skoda Connect diensten kan variëren op basis van landen, modellen, bijbehorende infotainment systemen, productie periodes en uitvoeringen. Vult u aub het filter in om de beschikbare services van het betreffende voertuig te tonen. U kunt ook de algemene beschikbare Skoda Connect services bekijken, maar deze zijn slechts informatief bedoeld. Wijzigingen op de inhoud voorbehouden. Voor meer informatie kan je altijd terecht bij Pon Center.