Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Ruitenservice

Škoda Ruitservice

Ruitschade? Kom langs bij Pon Center

Škoda Ruitenservice

Een Škoda ruitreparatie nodig vanwege een sterretje, barst of gebroken ruit? Pon Center herstelt de schade snel, zorgvuldig en sterreparatie is vaak zelfs gratis.

ruitservice-sterretje-in-voorruit

Sterretje repareren

Heb je een sterretje in je voorruit en is deze kleiner dan een 2 euro muntstuk? Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

ruitenreparatie-8

Voorruit vervangen

Is de breuk of ster in je voorruit groter dan een 2 euro muntstuk? Mogelijk moet dan de gehele voorruit vervangen worden. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

De voordelen van Škoda Ruitenservice

  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
  • Snel en voordelig weer veilig op weg.
  • Reparatie door vakkundige merkspecialisten.
  • Administratieve afwikkeling met de verzekeraar.
  • Indien nodig kalibreren hulp en assistentie-systemen.
  • Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.

Ruitschade laat je maken bij Pon Center

Een klein barstje of lichte glasbeschadiging? Kom zo snel mogelijk langs bij Pon Center. Met speciale hars wordt de autoruit helemaal hersteld. Voorkom dat de schade groter wordt en de dealer het hele Škoda-glas moet vervangen.

Een sterreparatie is bij Pon Center bijna altijd gratis. We zorgen ervoor dat de eventuele sensoren en verwarming in de voorruit intact blijven en werken met originele reparatiematerialen. De voorruit is onderdeel van de veiligheidsconstructie van je auto. Dus het is belangrijk dat reparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Ruitreparatie door de Škoda dealer gaat uiteraard volgens Škoda-fabrieksvoorschrift.