Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen Bedrijfswagen Caddy Cargo

Compact formaat. Enorm comfort

Prijzen

Kopen vanaf

€ 20.870

Bijtelling

22%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 20.870

Bijtelling

22%

Weten dat je goed zit

Omdat het niet voor niets één van de meest gebruikte compacte bestelauto’s is. Omdat je optimale flexibiliteit zoekt. En… omdat je een bedrijfswagen wilt die voelt als een personenauto. Daarom kies je voor de Caddy Cargo. Deze vijfde generatie is vooruitstrevender en comfortabeler dan ooit. Van de slimme assistenten tot de ergoComfort-stoelen. Van de grotere laadruimte tot de bredere schuifdeuren en met een garantie die goed is voor 4 jaar gemoedsrust. Weten dat je goed zit.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Hero 1

Meer ruimte voor alles 

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling. Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Caddy Cargo voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

Voelbaar comfortabel

Bespaar jezelf een lange zoektocht in de hectiek van alledag: met het doordachte opbergsysteem heb je alles wat belangrijk is altijd binnen handbereik. De nieuwe ergoComfort-stoelen en de armsteunen voor bestuurder en medepassagier maken zelfs lange ritten tot een ontspannen bezigheid. De opklapbare passagiersstoel is ook uitgerust met een nieuw rugpaneel, dat kan dienen als tafel en is gemakkelijk toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel. LED-koplampen incl. mistlampen en een 230 V-aansluiting maken het rijden in de nieuwe Caddy Cargo nog aangenamer.

Digitale cockpit

Het innovatieve Keyless Entry and go zorgt voor een bijzonder comfortabele toegang. State-of-the-art oplossingen zijn ook te vinden in het interieur: de optionele Innovision Cockpit combineert een navigatiesysteem en een digitale cockpit om een ​​nieuw infotainmentlandschap te creëren. Je kan kiezen tussen de navigatiesystemen "Discover Media" en "Discover Pro". Naast het 25,4 cm (10 inch) kleurentouchscreen, de verschillende kaartopties en gratis kaartupdates, biedt de "Pro" -versie spraakbesturing, comforttelefonie, media & internet en draadloze app-connect.

Economisch en comfortabel 

De nieuwe Caddy Cargo kan op diesel, benzine of aardgas rijden⁠2. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm, die verplicht wordt in 2021 en is uitgerust met twee SCR-katalysatoren. Afhankelijk van de gekozen aandrijflijn kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy Cargo tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Grip op elke klus

De Caddy Cargo is nu ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. Met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de vóór- en achteras biedt de Caddy Cargo ook onder moeilijke omstandigheden optimale grip en stabiliteit. Bovendien zorgt deze geavanceerde vierwielaandrijving voor nog meer rijdynamiek.

Dit zijn de highlights van de Caddy Cargo
 

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Hero 2

Ervaar de Caddy Cargo zelf

De Caddy Cargo in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 6

Rear Traffic Alert

Het manoeuvreren, zeker in drukke binnensteden, met een grote bestelwagen is uitdagend. Rear Traffic Alert helpt je bij het achteruitrijden. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal indien een andere auto of fietser achterlangs kruist tijdens het achteruitrijden. Als je niet reageert, kan het systeem een ongeval (of de mogelijke gevolgen daarvan) beperken door te remmen.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 7

Lane Assist

Lane Assist houdt jouw bedrijfswagen binnen zijn rijstrook. Vanaf 65 kilometer per uur scant een camera in de binnenspiegel de markeringen op de weg. Wanneer de bestuurder is afgeleid en de baan dreigt te verlaten, denkt Lane Assist vooruit. Het systeem stuurt de auto dan weer in de juiste richting. Het systeem verhoogt het rijcomfort en de veiligheid.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 8

Park Assist

Gemakkelijk inparkeren? Dit systeem kan bijna volledig autonoom jouw Crafter inparkeren. Sensoren meten of er voldoende ruimte is om de Crafter te parkeren. Als er voldoende ruimte is, stop je de auto en bedien je alleen het koppelings, rem en gaspedaal, de auto neemt het sturen volledig van je over. Zo sta je perfect geparkeerd.

De voordelen van rijden met de Caddy Cargo

  • Laadruimte vergroot
  • Voelbaar comfortabel
  • Vernieuwde motoren
  • Uitgebreide aandrijving

Nog meer ruimte in de Caddy Cargo Maxi 

De Caddy Cargo Maxi beschikt over een grotere laadruimte en een bredere schuifdeur, geschikt voor het in en uitladen van een Europallet. De lengte van de laadruimte is 2.150mm en de breedte is 1.230mm. Zo kan je gemakkelijk al je spullen kwijt. 

Bekijk de Caddy Cargo bij Pon Center!

Alle innovaties van de Caddy Cargo zelf ervaren? Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Caddy Cargo rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Caddy Cargo te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Caddy Cargo ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochure en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Bedrijfswagen Caddy Cargo en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.