Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz Cargo

Next-level elektrisch rijden

Prijzen

Kopen vanaf

€ 49.250

Prijzen

Kopen vanaf

€ 49.250

Eerbetoon aan een icoon

Maak kennis met de eerste van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo. Het design is onmiskenbaar een eerbetoon aan de legendarische T1. Maar bovenal haal je met de ID. Buzz Cargo de allernieuwste technologie uit de Volkswagen ID. modellen in huis. Zo onderstreep je het innovatieve en duurzame karakter van je onderneming.

Profiteer dit jaar tot max € 5.000 subsidievoordeel!

ID. Buzz Cargo - hero 2

Duurzame mobiliteit

De ID. Buzz Cargo staat voor next-level elektrisch rijden zonder belemmeringen in je dagelijkse werk. Ook als je langere afstanden moet rijden, want met een actieradius van ruim 424 kilometer WLTP2 kom je verder dan welke elektrische bedrijfswagen dan ook.  Ben je onderweg en moet je laden, dan hoef je nooit lang stil te staan, want je laadt de accu bij een snellader (170 kW) binnen 30 minuten op van 5% tot 80%.

ID. Buzz Cargo - content 4

Voelbaar comfortabel

In het innovatieve MEB-platform is het accupakket op slimme wijze in de bodem verwerkt, hetgeen zorgt voor een laag zwaartepunt. In combinatie met de achterwielaandrijving en de korte draaicirkel van slechts 11,09 meter resulteert dit in een ultieme wegligging en unieke rijbeleving. Met een vermogen van 204 pk / 150 kW, een topsnelheid van 145 km/u en 310 Nm aan direct beschikbaar koppel levert de elektromotor van de ID. Buzz Cargo indrukwekkende prestaties, ook voor de wat zwaardere klussen.

Slimme cockpit

Het interieur van de ID. Buzz Cargo biedt veel opberg- en laadruimte. Op de standaard dubbele zitbank kunnen maximaal twee passagiers zitten.  Dankzij het slimme opbergconcept, dat speciaal is ontworpen voor dagelijks gebruik, ben je goed georganiseerd onderweg. Bijvoorbeeld in het grote, open opberg vak aan de bovenzijde van het dashboard of in het afsluitbare dashboardkastje. Naast een vak voor je smartphone, waarin je deze draadloos kan opladen, biedt de ID. Buzz cargo optioneel tal van USB-C poorten die ook andere apparaten van stroom kunnen voorzien.

ID. Buzz Cargo - content 3

Laadruimte

De ID. Buzz Cargo heeft een slim ontworpen laadruimte van 3.9 kubieke meter en is dus gemaakt voor iedere klus. Hierbij is er ruimte voor 2 zijwaarts geplaatste europallets, bedraagt de maximale laadlengte 2,2 meter, is het maximale laadvermogen 650 kg en heeft de ID. Buzz Cargo een trekgewicht 1.000 kg. 

De nieuwste digitale mobiliteit

Digitale cockpit, internetverbinding en mobiele onlinediensten - de nieuwe ID. Buzz Cargo maakt jouw dagelijkse werk gemakkelijker met de nieuwste technologie. Het 25,4 cm (10-inch) kleuren-touchscreen van het infotainmentsysteem, maakt het makkelijk om de digitale functies te kunt bedienen, zoals de DAB+ radio. 

Dit zijn de highlights van de ID. Buzz Cargo
 

ID. Buzz Cargo - hero 3

Ervaar de ID. Buzz Cargo zelf

De ID. Buzz Cargo in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van rijden met de ID. Buzz Cargo

  • Slimme laadoplossingen
  • Nieuwste technologieën
  • Grote compacte laadruimte
  • Ultieme rijbeleving
ID Buzz Cargo - Content 4

Technologie en connectiviteit

De nieuwe ID. Buzz Cargo zet de standaard. Met meer dan 30 mogelijke rij-assistenten en de mogelijkheid om met andere connected voertuigen te communiceren is ID. Buzz Cargo klaar voor de toekomst. Met een eigen netwerk, internetverbinding, mobiele online diensten en geïntegreerde spraakbesturing brengt de ID. Buzz Cargo connectiviteit naar een ongekend niveau. 

ID Buzz Cargo - Content 3

Eenvoudig laden

Met een laadpaal thuis is je ID. Buzz Cargo in ongeveer 7 uur volledig opgeladen. Bij interesse verwijst je dealer je door naar onze partner Coolblue Laadpalen. Daarbij laad je met een Coolblue Laadpas op alle openbare laadpunten in Nederland en ruim 175.000 laadpunten in Europa. Heb je een of meerdere elektrische bedrijfswagens? Laat dan laadpalen op de zaak plaatsen. Via je dealer kunnen de specialisten van Revolt een technisch plan voor jouw bedrijfslocatie maken. 

Bekijk de ID. Buzz Cargo bij Pon Center!

 ID. Buzz Cargo vooruitstrevend design, gebaseerd op de legendarische T1. Standaard meer dan compleet uitgerust. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een ID. Buzz Cargo rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe ID. Buzz Cargo te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA)

Profiteer nu als ondernemer of als non-profitorganisatie van de subsidie voor Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Koop of financial-lease je een nieuwe, volledig uitstootvrije (emissieloze) ID. Buzz Cargo, dan kom je in aanmerking voor de SEBA. Het subsidiebedrag loopt op tot maximaal € 5.000 per bedrijfsauto. Dien zo snel mogelijk je aanvraag in. 

Wil jij de ID. Buzz Cargo ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Bedrijfswagen ID. Buzz Cargo en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.