Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
We Connect - hero 1

Volkswagen Bedrijfswagens We Connect

Blijf altijd en overal in verbinding met je bedrijfswagen

Handiger dan ooit. De nieuwe mobiele online diensten

Met We Connect 1 ben je klaar voor de nieuwste online diensten. Dankzij de geïntegreerde simkaart is je Volkswagen bedrijfswagen direct online. Verbind je smartphone met je Volkswagen bedrijfswagen via de We Connect App. Zo krijg je toegang krijgen tot tal van handige functies en -diensten. Dat rijdt wel zo ontspannen.

We Connect - Navigatie

Navigatie 

Beter op de hoogte. Realtime

Ontvang realtime verkeersinformatie en vind online een parkeerplaats of tankstation. Met de assistenten van We Connect blijf je up-to-date en kun je files vermijden.

We Connect - Entertainment

Entertainment

Non-stop entertainment

Kies je entertainment. Live-uitzendingen, podcasts of je favoriete afspeellijst. Als je wilt zelfs met een geïntegreerde Wifi-hotspot. Dankzij We Connect is er meer dan genoeg om van te genieten. 

We Connect - Comfort

Comfort

Maak het jezelf gemakkelijk

Personaliseer je Volkswagen bedrijfswagen. Bedien de verwarming en andere handige functies met de We Connect app of gebruik de verbeterde spraakbediening. Heel eenvoudig. Met We Connect.

We Connect - Veiligheid

Veiligheid

Zorg voor je veiligheid 

In een noodsituatie telt elke seconde. De diensten van We Connect helpen je hierbij. Pechhulp met één druk op de knop, automatische noodoproepen en online diefstalwaarschuwing. Zo zijn jij en je bedrijfswagen optimaal beschermd. 

We Connect - Inzicht

Inzicht in je bedrijfswagen

Check je bedrijfswagen waar en wanneer je wilt

Staat hij op slot? Lichten uit? Waar had ik ook al weer geparkeerd? Vragen die soms onnodig veel tijd kosten, maar waar je voortaan razendsnel antwoord op hebt dankzij de We Connect app. Alle relevante gegevens over je bedrijfswagen in één oogopslag, waar je ook bent.

We Connect - diensten

We Connect-diensten

Alles in één oogopslag

Welke diensten zijn er en wat zijn de technische vereisten? Wat is We Connect Plus en welke diensten zijn voor mij gratis? Hier zie je een overzicht van alle diensten.

We Connect app download en activering

Geniet van alle voordelen van We Connect in één app. Download eenvoudig de We Connect-app voor het specifieke besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met je Volkswagen bedrijfswagen.

We Upgrade

Met We Upgrade kun je achteraf extra diensten toevoegen. Bekijk hier welke beschikbaar zijn en hoe dit werkt.