Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Navigatie

Navigatie

Beter op de hoogte. Realtime

Beter op de hoogte. Realtime updates

Bang dat je in de file terecht komt? Geen zorgen. Ontvang realtime verkeersinformatie en vind online een parkeerplaats of tankstation. Met de assistenten van We Connect blijf je up-to-date en kun je files vermijden.

Realtime informatie

Staat er file na de volgende afrit, dan is je navigatiesysteem al op te hoogte. De realtime informatie7 van We Connect maakt het systeem nog slimmer. Online verkeersinformatie stuurt je actuele informatie over verkeershinder, gevaarlijke locaties of verminderd zicht. Online routeberekening zorgt voor een geoptimaliseerde en voorspellende routeplanning die rekening houdt met de verkeerssituatie. Online kaartupdate zorgt ervoor dat je kaarten automatisch worden vernieuwd, zodat je altijd up-to-date bent, ook wanneer je in een onbekende omgeving rijdt.

Online bestemmingen en routes downloaden

Stuur eenvoudig bestemmingen naar het navigatiesysteem. Navigeer nu nog eenvoudiger. Kies zelf bepaalde Points of Interest (POI's) en stuur ze naar het navigatiesysteem van je bedrijfswagen via de We Connect app voordat je vertrekt. Dat rijdt wel zo ontspannen. Je hoeft alleen nog maar te sturen.

Parkeerplaatsen

We Connect is de makkelijkste manier om een parkeerplek te vinden. Je infotainmentsysteem laat je weten waar de dichtstbijzijnde openbare parkeergelegenheid is, wat de kosten zijn en de hoeveelheid plekken. Zo kun jij ontspannen van je rit genieten.  

Tankstations & laadpalen

Benzine, diesel, LPG of aan de laadpaal. Je vindt het onderweg razendsnel met de We Connect tankstation zoeker. Inclusief prijzen, openingstijden en verkrijgbaarheid. Geen omwegen, geen tijdverspilling, geen stress.