Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
seat-safety-check-hero-mobile

SEAT Safety Check

Veilig de zomer door met de SEAT Zomercheck bij Pon Center

Voorbereid de zomer tegemoet

Het zomerseizoen staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de SEAT Safety Check bij Pon Center! Nu de temperaturen stijgen en de vakantieperiode nadert, is het essentieel om jouw SEAT optimaal voor te bereiden op de zomerse avonturen die voor de boeg liggen. Of je nu van plan bent om met het gezin naar het strand te gaan, een roadtrip te maken of gewoon van het zonnige weer wilt genieten, de SEAT Safety Check zorgt ervoor dat jouw auto in topconditie verkeert.

Safety Check nu voor €35

Bij Pon Center begrijpen we dat jouw auto een belangrijk onderdeel is van jouw zomerplannen. Daarom bieden we een uitgebreide Zomercheck aan voor slechts € 35,- om ervoor te zorgen dat jouw SEAT veilig en betrouwbaar is. Onze ervaren monteurs controleren jouw auto op verschillende cruciale punten, waaronder de banden, remmen, verlichting, vloeistoffen en airconditioning. Ze zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt en dat jouw auto klaar is voor de uitdagingen van het zomerseizoen. Maak snel een afspraak, want de werkplaats raakt snel volgeboekt.

Airco Service

Merk je vreemde geuren of is het alweer een tijd geleden dat je airco een opfrisbeurt heeft gehad? Plan dan meteen een afspraak voor je Airco Service onderhoudsbeurt, inclusief geurbehandeling. Zo kun je zonder zorgen de airco aanzetten in de zomer en muffe geurtjes en bacteriën voorkomen. Voor auto's tot modeljaar 2016 kost deze service € 149. Voor auto's van na modeljaar 2016 betaal je € 219.

Met deze service zorg je ervoor dat je goed voorbereid de zomer ingaat. Onze ervaren monteurs controleren en reinigen het airconditioningsysteem van je SEAT, zodat het optimaal presteert tijdens de warme dagen. Zo kun je genieten van een aangename temperatuur in je auto, ongeacht de buitentemperatuur. Maak vandaag nog een afspraak!

SEAT Service

Geniet zonder zorgen

  •  4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • 100% originele SEAT onderdelen
  • Gecertificeerde monteurs
  • 15% korting op onderhoud en reparaties als jouw SEAT 5+ jaar is*

Voordelige zomeraccessoires**

Profiteer nu tijdelijk van geweldige kortingen op SEAT-accessoires. Bereid je goed voor op je reis met kortingen op dakdragers, fietsendragers en nog veel meer. Ideaal voor als je met veel spullen onderweg bent. Onze hoogwaardige accessoires zorgen ervoor dat je klaar bent voor elke reis. Creëer meer ruimte en gemak in je SEAT tegen scherpe prijzen. Wees er snel bij, want de kortingen zijn tijdelijk!

DISCLAIMER

*SEAT Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle SEAT’s, van 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder SEAT Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu's. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten SEAT Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

**Acties zijn geldig van 1 mei t/m 31 augustus 2024.