Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skode Superb Hatchback Hero Mobiel

De nieuwe Škoda Superb 

Ook beschikbaar als plug-in-hybride. Nu te bestellen.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 43.490

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 43.490

Inruilpremie

€ 2.000

Ontdek de nieuwe Škoda Superb 

De Škoda Superb Hatchback valt op door het frisse, gestroomlijnde design. Het slimme interieurconcept, inclusief Smart Dials, biedt maximaal gebruiksgemak. Binnenin vind je een nog ruimere omgeving, vervaardigd met duurzame materialen. De Superb introduceert voor het eerst mild-hybridetechnologie. De Superb Hatchback, uitgerust met de nieuwste plug-in hybridetechnologie, heeft nu een indrukwekkende elektrische actieradius. Natuurlijk is de nieuwe Superb voorzien van de nieuwste rijassistentiesystemen. Hij komt in het voorjaar van 2024 op de markt.

Ruimte, Luxe en Geavanceerde Technologie

Met zijn uitmuntende design, ruimte, comfort, luxe en technologie, zet de nieuwe Škoda Superb Hatchback de traditie voort. Standaard uitgerust met mild-hybride technologie en optioneel verkrijgbaar als plug-in-hybride met een elektrisch bereik van meer dan 100 kilometer. De Superb Hatchback en Combi zijn ruimer dan ooit, met een bagageruimte van 645 liter in de Hatchback en 690 liter in de Combi. Het gebruiksvriendelijke interieur beschikt over fysieke knoppen en een groot 12,9 inch touchscreen. Naast krachtige lijnen en een vernieuwde designtaal biedt de Superb geavanceerde veiligheidssystemen zoals Turn Assist en Crossroad Assist, evenals 28-Simply Clever-functies. De nieuwe Škoda Superb zal in 2024 verkrijgbaar zijn bij de dealer.

Ook verkrijgbaar als Plug-in-Hybride

De nieuwste variant Superb combineert prestaties met milieuvriendelijkheid. Hij is, naast een benzine- en dieselvariant, ook beschikbaar als Plug-in-Hybride. De Superb is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder Turn Assist en Crossroad Assist. Turn Assist helpt u bij scherpe bochten en detecteert potentieel gevaarlijke situaties, terwijl Crossroad Assist uw veiligheid verhoogt bij het naderen van kruispunten.

Interieur van de nieuwe Superb

Voorafgaand aan de wereldpremière de nieuwe Superb onthullen we het volledig nieuw ontworpen interieur. Een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand 12,9 inch groot infotainmentdisplay. De bediening van de DSG-transmissie is naar de stuurkolom verhuisd, waardoor de ruim opgezette middenconsole nu extra opbergruimte biedt. Daarnaast verbeteren de aanpasbare Škoda Smart Dials de vereenvoudigde bediening. Elke draai-drukknop biedt intuïtieve toegang tot verschillende voertuigfuncties. Een digitaal display zorgt op ieder moment voor een snel en uitgebreid overzicht.

Ontdek de eerste beelden

Simply Clever - Handige features

  • Paraplu in portier bestuurder
  • Elektrische kofferbak rolhoes
  • USB-C poort binnenspiegel
  • Variabele laadvloer
  • Tablethouder in armsteun

Nieuwe Superb afmetingen

De nieuwe Superb heeft indrukwekkende afmetingen en biedt een ruim interieur met een riante wielbasis van 2,84 meter. De Superb is nu 4.91 meter, 4 centimeter langer dan zijn voorganger. De bagageruimte varieert van 645 liter in de Hatchback en 690 liter in de Combi (met de achterbank neergeklapt uit te breiden tot 1.920 liter).

Uitvoeringen van de Superb Hatchback

Ontdek de uitvoeringen van de nieuwe Superb.

Wil jij de Vernieuwde Superb zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Superb en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.