Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Superb

De nieuwe Škoda Superb Combi

Ook beschikbaar als plug-in-hybride. Nu te bestellen.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.990

Prijzen

Kopen vanaf

€ 44.990

De nieuwe Škoda Superb Combi

De Škoda Superb Combi valt op door het frisse, gestroomlijnde design. Het slimme interieurconcept, inclusief Smart Dials, biedt maximaal gebruiksgemak. Binnenin vind je een nog ruimere omgeving, vervaardigd met duurzame materialen. De Superb introduceert voor het eerst mild-hybridetechnologie. De Superb Combi, uitgerust met de nieuwste plug-in hybridetechnologie, heeft nu een indrukwekkende elektrische actieradius. Natuurlijk is de nieuwe Superb voorzien van de nieuwste rijassistentiesystemen. Hij komt in het voorjaar van 2024 op de markt.

Ontdek de nieuwe Superb

Met zijn uitmuntende design, ruimte, comfort, luxe en technologie, zet de nieuwe Škoda Superb Combi de traditie voort. Standaard uitgerust met mild-hybride technologie en optioneel verkrijgbaar als plug-in-hybride met een elektrisch bereik van meer dan 100 kilometer. De Superb Hatchback en Combi zijn ruimer dan ooit, met een bagageruimte van 645 liter in de Hatchback en 690 liter in de Combi. Het gebruiksvriendelijke interieur beschikt over fysieke knoppen en een groot 12,9 inch touchscreen. Naast krachtige lijnen en een vernieuwde designtaal biedt de Superb geavanceerde veiligheidssystemen zoals Turn Assist en Crossroad Assist, evenals 28-Simply Clever-functies. De nieuwe Škoda Superb zal in 2024 verkrijgbaar zijn bij de dealer.

Ook verkrijgbaar als Plug-in-Hybride

De nieuwste variant Superb combineert prestaties met milieuvriendelijkheid. Hij is, naast een benzine- en dieselvariant, ook beschikbaar als Plug-in-Hybride. De Superb is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder Turn Assist en Crossroad Assist. Turn Assist helpt u bij scherpe bochten en detecteert potentieel gevaarlijke situaties, terwijl Crossroad Assist uw veiligheid verhoogt bij het naderen van kruispunten.

Interieur van de nieuwe Superb

Voorafgaand aan de wereldpremière de nieuwe Superb onthullen we het volledig nieuw ontworpen interieur. Een digitale cockpit, een head-up display en een vrijstaand 12,9 inch groot infotainmentdisplay. De bediening van de DSG-transmissie is naar de stuurkolom verhuisd, waardoor de ruim opgezette middenconsole nu extra opbergruimte biedt. Daarnaast verbeteren de aanpasbare Škoda Smart Dials de vereenvoudigde bediening. Elke draai-drukknop biedt intuïtieve toegang tot verschillende voertuigfuncties. Een digitaal display zorgt op ieder moment voor een snel en uitgebreid overzicht.

Ontdek de eerste beelden

Simply Clever - Handige features

  • Paraplu in portier bestuurder
  • Elektrische kofferbak rolhoes
  • USB-C poort binnenspiegel
  • Variabele laadvloer
  • Tablethouder in armsteun

Ontdek de uitvoeringen van de nieuwe Superb

Nieuwe Superb afmetingen

De nieuwe Superb heeft indrukwekkende afmetingen en biedt een ruim interieur met een riante wielbasis van 2,84 meter. De Superb is nu 4.91 meter, 4 centimeter langer dan zijn voorganger. De bagageruimte varieert van 645 liter in de Hatchback en 690 liter in de Combi (met de achterbank neergeklapt uit te breiden tot 1.920 liter).

Blijf op de hoogte: De Nieuwe Škoda Superb Combi

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Superb Combi en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER


De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.