Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda ENYAQ Coupé Content 11

Škoda Enyaq Coupé iV

De volledig elektrische Coupé SUV

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.490

Bijtelling

16%

Inruilpremie

€ 2.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.490

Bijtelling

16%

Inruilpremie

€ 2.000

De elektrische Coupé

Onze elektrische Enyaq Coupé iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV. De actieradius tot maximaal 545** km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger.

Skoda Coupé iv Hero 5

Milieubewust 

De Enyaq iV is niet alleen 100% elektrisch, maar ook duurzaam geproduceerd. Een verantwoorde keuze. 

Coupé met karakter

Hoge zit, strakke contouren, stoere grille. De Enyaq Coupé iV is sportief en stijlvol tegelijk.

Modern interieur

Een perfect afgewerkt en modern interieur waarin je je snel thuis voelt. Je hoeft alleen nog een keuze maken welke het beste bij je past.

Praktisch in gebruik

De Enyaq Coupé iV beschikt over een actieradius tot 545 km** en is voorzien van talloze slimmigheden. Met een trekgewicht van 1.200 kg ook zeer geschikt voor alle zaterdagklussen.

Dit zijn de highlights van de Enyaq Coupé iV
 

Skoda ENYAQ Coupé Slider 6

Welke Škoda Enyaq Coupé iV past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Enyaq Coupé iV
 

Skoda ENYAQ Coupé Slider 1

Ervaar de Enyaq Coupé iV zelf

De Škoda Enyaq iV in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Skoda ENYAQ Coupé iV Content 1

Elektrisch laden

De Enyaq iV kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Dan kan de iV 60 in 6 uur en 45 minuten volledig worden geladen en de iV 80 in 7 uur en 30 minuten. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in maximaal 42 minuten worden geladen van 10% naar 80%

Skoda ENYAQ Coupé Content 13

Actieradius

Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de auto een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV. Daardoor springt de Enyaq Coupé iV nog zuiniger met de energie om. Met de grootste batterij ligt een actieradius van 545 kilometer** (WLTP) binnen bereik. De RS uitvoering heeft een actieradius van 505 kilometer** (WLTP).

De voordelen van rijden met de Škoda Enyaq Coupé iV

  • Verantwoorde keuze
  • Modern interieur
  • Coupé met karakter
  • Praktisch in gebruik

Bekijk de Škoda Enyaq Coupé iV bij Pon Center!

Hoge zit, strakke contouren, stoere grille. De Enyaq Coupé iV is sportief en stijlvol tegelijk. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Enyaq Coupé iV rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Škoda Enyaq Coupé iV te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Škoda.

Wil jij de Škoda Enyaq Coupé iV zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Škoda Enyaq Coupé iV en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

* Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.