Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Stijlvol en toch functioneel

Prijzen

Kopen vanaf

€ 63.990

Inruilpremie

€ 2.500

Prijzen

Kopen vanaf

€ 63.990

Inruilpremie

€ 2.500

Maak kennis met de Arteon Shooting Brake

Wil je een luxe uitstraling, maar ook het voordeel van een grote bagageruimte? Dan is de Arteon Shooting Brake precies wat je zoekt. Hij combineert de stijl en het karakter van de Arteon met een flinke portie functionaliteit. Exclusiviteit, comfort, innovatieve features en een flinke kofferbak: de Arteon is alles in één.

Media

Meer uitstraling. Meer ruimte

Met een stoere LED-strip die de grille met de koplampen verbindt en nieuwe achterlichten valt de Arteon Shooting Brake gelijk op. En dat ‘ie een flink stuk groter is, is natuurlijk ook niet te missen. Vanbinnen krijg je daar 5 centimeter meer hoofdruimte op de achterbank en een bagageruimte van 565 liter voor terug. Klap je de achterbank neer? Dan is de laadvloer bijna 2,10 meter en de kofferruimte een riante 1.632 liter. Of die nieuwe eettafel of de verhuisdozen van je vrienden in je auto passen, hoef je dus niet meer over te twijfelen.

Slimme technologie

Met Travel Assist als slimme bijrijder heb je altijd een extra paar ogen op de weg. Je omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Geen held in parkeren? Geen probleem, de Arteon Shooting Brake helpt je een handje! Met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt je er feilloos in. Je hoeft alleen de auto in zijn achteruit te zetten, je stuur los te laten, zachtjes gas geven en tot slot te remmen. Zo gepiept. 

Ruim en comfortabel

Geniet elk moment van je rit. Met het uitnodigende, ruime en comfortabele interieur van de Arteon Shooting Brake is dit geen enkel probleem. Als extra kies je zelf welke kleur de verlichting in je interieur heeft. En je rijdt graag een stukje om wanneer je de massagefunctie van de ErgoComfort stoelen hebt ontdekt. Snappen we helemaal!

Baanbrekende verlichting

Zowel de koplampen als achterverlichting zijn voorzien van LED-verlichting inclusief dynamisch karakter, deze geeft een 3D effect wanneer je remt of je richting aangeeft. Zo ben je niet meer te missen op de weg. Ook is er de in- en uitstap verlichting die je de weg naar en uit de auto leidt.

Dit zijn de highlights van de Arteon Shooting Brake
 

Media Volkswagen Arteon

Welke Arteon Shooting Brake past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Arteon Shooting Brake

Media-1

Ervaar de Arteon Shooting Brake zelf

De Arteon Shooting Brake in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

De voordelen van rijden met de Volkswagen Arteon Shooting Brake

  • Luxe uitstraling
  • Innovatieve features
  • Ruime kofferbak
  • Comfort

Sportief en zuinig rijden met de Arteon eHybrid

Wil je sportief rijden en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Dan kies je voor een Plug-in Hybrid in combinatie met de R-Line Business +. Deze Arteon eHybrid combineert de krachten van een brandstofmotor met die van een elektrische motor. Op basis van je navigatiesysteem zorgt de eHybrid dat de motoren zo optimaal mogelijk samenwerken. Zo rijd je dus extra efficiënt over langere afstanden. En wil je krachtiger rijden? Dan combineer je het vermogen van beide motoren, waarmee je in slechts 7,8 seconden van 0 tot 100 km/u accelereert. Sportief en zuinig in één auto.

Bekijk de Arteon Shooting Brake bij Pon Center!

Stijlvol en toch functioneel. Met eigen ogen zien? Dat kan. Kom de Volkswagen Arteon Shooting Brake nu zelf bekijken bij Pon Center.

Direct een Arteon Shooting Brake rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Arteon Shooting Brake te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Volkswagen Arteon Shooting Brake zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Arteon Shooting Brake en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.