Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De vernieuwde ID.5

Volkswagen ID.5

  • Direct rijden
  • Voordeel tot € 11.650
  • Lage bijtelling

Prijzen

Kopen vanaf

€ 53.990

Zakelijke lease vanaf

€ 685

Bijtelling

16%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 53.990

Zakelijke lease vanaf

€ 685

Bijtelling

16%

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé met een actieradius van 556km**.

Zo ziet zelfverzekerd eruit

De ID.5 lijkt gevormd door de wind, en dat is ‘ie ook. De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Zelfs de speciaal vormgegeven deurgrepen en velgen optimaliseren de luchtstroom, waardoor je weerstand minimaal is. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Maar de ID.5 zou geen SUV coupé zijn als ‘ie z’n elegante looks niet zou combineren met atletische details, zoals grote wielen en stoere luchtinlaten. Zelfverzekerd? Zeker weten.

Hier is je tweede thuis

Om de eindeloze binnenruimte van de ID.5 kun je niet heen. Allemaal dankzij het MEB-platform, dat ervoor zorgt dat zelfs je passagiers met lange benen maar al te graag op de achterbank zitten. Voor een extra huiselijk gevoel zet je de achtergrondverlichting in één van de 10 kleuren aan, die de zachte lijnen van het interieur extra benadrukken. Je favoriete muziek spelen of navigeren gaat via het 12 inch multimediasysteem. En de bediening? Die is volledig intuïtief met touch-knoppen of gewoon met je stem. Zo wordt indruk maken wel heel makkelijk.

De krachtigste manier van rijden

De middenweg kiezen, daar houden we niet van. En dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. Z’n ruime actieradius laat niets aan de twijfel over en is groot genoeg voor al je dagelijkse ritjes en nog veel meer. En zit je toch bijna zonder stroom, dan maak je een korte stop bij de dichtstbijzijnde snellader. Met een laadvermogen van 135 kW ben je na een half uur en een kopje koffie klaar om weer maximaal 390 km** verder te gaan.

Dit zijn de highlights van de ID.5
 

Hero Mobile - Volkswagen ID.5

Welke ID.5 past het best bij jou?

Uitvoeringen van de ID.5
 

Web Ready JPG-ID.5 IC0367ID.5_

Ervaar ultiem rijcomfort in de ID.5

De ID.5 in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Tekengebied 2

Helder zicht. Altijd

De IQ.LIGHT LED Matrix koplampen zijn jouw persoonlijke gids in het donker. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren heb je altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én je stuur. En dan heet IQ.LIGHT je ook nog eens welkom wanneer je je auto ontgrendelt. Alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Volkswagen ID.5 - slider 8

High-tech voorruit

In de ID.5 leidt niets je af. Achter het stuur laat het augmented-reality-head-updisplay je namelijk via aanwijzingen op je voorruit zien hoe je je bestemming bereikt. Allemaal zo’n 10 meter voor je ID.5. Zo hoef je je ogen dus nooit af te wenden.

Bekijk de Volkswagen ID.5 bij Pon Center!

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch. De Volkswagen ID.5 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Dit elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design.

Volkswagen ID.5 Content Block Video

Direct een ID.5 rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe ID.5 te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Volkswagen ID.5 zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen ID.5 en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Het maximale vermogen 220 kW: dit maximale vermogen, berekend in overeenstemming met UN GTR.21, kan maximaal 30 seconden aaneengesloten gebruikt worden. Het in de individuele rijsituatie beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de (omgevings-)temperatuur en laadstatus, conditie en fysieke veroudering van de hoogvoltaccu.
De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Met name afwijkingen van het hiervoor genoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen.
De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen kan op elk moment in het vermogen display van de auto worden getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.5

Wat is de actieradius van een Volkswagen ID.5?

ActieradiusPro 210 kW / 286 pkGTX 250 kW / 340 pk (4MOTION)
Actieradius gecombineerd, km551 - 556533
Actieradius in de praktijk, km395 - 530381 - 511

Wat zijn de afmetingen van de Volkswagen ID.5

Afmetingen

Exterieur
Lengte min. / max., mm4.599 / 4.599
Breedte min. / max., mm1.852 / 1.852
Hoogte max., mm1.616
Wielbasis, mm2.770
Spoorbreedte voor min. / max.1.587 / 1.597
Spoorbreedte achter min. / max.1.565 / 1.573
Draaicirkel, m10,3 (11,6 voor GTX)
Bagageruimte
Inhoud met / zonder 2e zitrij, liter549 / 1.561
Interieur
Interieurbreedte vóór / achter, mm1.503 / 1.494
Hoofdruimte vóór / achter, mm1.064 / 974

Welke uitvoeringen heeft de Volkswagen ID.5?

De Volkswagen ID.5 heeft drie verschillende uitvoeringen:

  • ID.5 Pro
  • ID.5 Pro Business
  • ID.5 GTX

Hoeveel kost de Volkswagen ID.5?

UitvoeringConsumenten adviesprijs incl. btw
Pro€ 53.990
Pro Business€ 54.990
GTX€ 62.990