Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media Tiguan Allspace 6

Volkswagen Tiguan Allspace 

Ruimte voor alles en iedereen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 53.990

Inruilpremie

€ 2.500

Prijzen

Kopen vanaf

€ 53.990

Inruilpremie

€ 2.500

Ruimte voor alles. En iedereen

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. En... misschien nog wel iets stoerder en stijlvoller dan z’n voorganger. Dat zie je onder andere terug in de strakke LED-verlichting. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat je verrassen door dit intelligente multitalent.

Tiguan Allspace hero 1

Design met zelfvertrouwen

De nieuwe Tiguan Allspace ademt stijl. Dat zie je direct aan z'n opvallende grille en elegante verlichting. De velgen onderstrepen z'n sportiviteit. De LED-achterlichten maken 'm extra krachtig. Al met al een SUV met lef.

Digitaal gemak. Tijdloos comfort

Ga lekker zitten in de ergoActive bestuurdersstoel, pak het lederen multifunctionele stuur vast en voel je meteen op je gemak. Geniet van de luxe details, de ruimtelijke indeling en interieurverlichting in 30 kleuropties. Eén blik op de Digital Cockpit en de high-resolution displays zegt alles: je komt niets tekort. Je kunt alles zelfs met je stem bedienen. En je passagiers? Die zijn wel even zoet met het uitzicht dat het panoramadak biedt.

Dit zijn de highlights van de Tiguan Allspace
 

Hero Mobile 3 - Tiguan Allspace

Welke Tiguan Allspace past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Tiguan Allspace
 

Media

Ervaar de Tiguan Allspace zelf

De Tiguan Allspace in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media Tiguan Allspace 3

Inpakken. En wegwezen

Voor een hele maand boodschappen, meer dan een half elftal naar het sportveld of met z’n allen op vakantie? Alles kan. De Allspace heeft een zee aan bagageruimte en meer dan genoeg beenruimte voor iedereen. Ook als je kiest voor de inklapbare derde zitrij. En goed nieuws voor wie nóg meer wil, want hij trekt met gemak een caravan of aanhanger. Over inparkeren hoef je je daarbij ook geen zorgen te maken. Trailer Assist kijkt met je mee en helpt je in één beweging te parkeren.

Media Tiguan Allspace 4

Oogverblindend. Niet verblindend

De Tiguan Allspace valt op. Daar zorgen de standaard LED-koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting wel voor. Helemaal uitblinken? Kies voor de optionele IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen. Ze bewegen met je stuur mee en zorgen dat jij veilig met grootlicht rijdt, zónder anderen te verblinden. Daarnaast koppelt een fraaie LED-strip de twee koplampen visueel met elkaar. En geven de dynamische richtingaanwijzers met een vloeiende beweging aan welke kant jij opgaat. Kortom: optimaal zicht, voor jou en andere weggebruikers.

Media Tiguan Allspace 5

Blijf verbonden, waar je ook bent

Met We Connect ben je altijd verbonden met de wereld om je heen. Je krijgt niet alleen toegang tot belangrijke informatie over je Volkswagen, maar verbindt je auto ook eenvoudig met je smartphone. Check bijvoorbeeld vanaf de bank of je auto wel op slot zit, verwarm ’m voor op koude dagen en speel je favoriete playlist af met één druk op de knop.

Media Tiguan Allspace 6

De nieuwe manier van rijden

Een aantal slimme assistenten van de Allspace houdt continu een extra oogje voor je in het zeil. Zo rijd je met Travel Assist semi-automatisch. Dat maakt lange ritten of in de filerijden een stuk relaxter. Adaptive Cruise Control houdt daarnaast automatisch afstand tot het verkeer voor je. Ook kan de Tiguan Allspace ongelukken zien aankomen. In een oogwenk bereidt hij jou en je auto voor om de impact te verkleinen. Of remt hij zelfs volledig af. Alles voor een veilige rit.

Bekijk de Volkswagen Tiguan Allspace bij Pon Center!

Wil je eerst ervaren of de Tiguan Allspace echt zoveel ruimte heeft? En hoe goed die assistentiesystemen nu eigenlijk werken? Snappen we. Plan een proefrit en maak alvast kennis met je nieuwe Volkswagen.

Direct een Tiguan Allspace rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Tiguan Allspace te stappen? Dat snappen we heel goed. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Volkswagen Tiguan Allspace zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Tiguan Allspace en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

Veelgestelde vragen over de Volkswagen Tiguan Allspace

Welke uitvoeringen heeft de Volkswagen Tiguan Allspace?

De Volkswagen Tiguan Allspace bestaat uit vier verschillende uitvoeringen. Hieronder vind je alle uitvoeringen op een rij:

  • Volkswagen Tiguan Allspace Life
  • Volkswagen Tiguan Allspace Life Business
  • Volkswagen Tiguan Allspace R-Line
  • Volkswagen Tiguan Allspace R-Line Business

Hoeveel kost de Volkswagen Tiguan Allspace?

De prijzen van de Volkswagen Tiguan Allspace variëren afhankelijk van de gekozen uitvoering. Hieronder tref je een overzicht aan van de prijslijst voor de verschillende varianten van de Volkswagen Tiguan Allspace:

UitvoeringConsumenten adviesprijs incl. btw
Life€ 53.490
Life Business€ 53.990
R-Line€ 57.490
R-Line Business€ 57.990

Wat is het brandstofgebruik van de Volkswagen Tiguan Allspace?

Hieronder vind je een overzicht van het brandstofverbruik van de Volkswagen Tiguan Allspace:

Brandstofverbruik*1.5 TSI 110 kW/150 pk
Langzaam, l/100 km (automaat)8,1 (8,6 - 8,8)
Gemiddeld, l/100 km (automaat)6,4 (6,7 - 6,9)
Snel, l/100 km (automaat)5,8 (5,9 - 6,2)
Zeer snel, l/100 km (automaat)7,0 (7,1- 7,3)
Gecombineerd, l/100 km (automaat)6,6 (6,8 - 7,1)

*De vermelde brandstofverbruikscijfers zijn afgeleid van de huidige Europese testmethode. Praktijkverbruikswaarden kunnen variëren als gevolg van extra uitrusting, diverse weg- en verkeersomstandigheden, weersinvloeden, milieufactoren, de staat van de auto en de individuele rijstijl.

Wat zijn de afmetingen van de Volkswagen Tiguan Allspace?

Afmetingen

 LifeR-Line
Exterieur
Lengte, mm4.7284.726
Breedte, mm1.8391.859
Hoogte, mm1.6871.687
Wielbasis, mm2.7892.789
Bagageruimte
Inhoud met 2e zitrij, liter760 (700 bij 7-zits)760 (700 bij 7-zits)
Inhoud zonder 2e zitrij, liter1.920 (1.755 bij 7-zits)1.920 (1.755 bij 7-zits)
Lengte met 2e zitrij, mm1.9211.921
Breedte tussen de wielkasten, mm1.0041.004
Diversen
Draaicirkel, m1212
Inhoud brandstoftank, liter5858