Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
BWG Transporter 6.1 - Slider 4

Volkswagen Bedrijfswagen Transporter 6.1

Medium formaat. 75 jaar ervaring

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.950

Bijtelling

22%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 26.950

Bijtelling

22%

Rijden in de bus der bussen

Omdat je een meer dan betrouwbare partner zoekt. Omdat je meer dan goed voor de dag wilt komen. En... omdat je graag in een meer dan gewone bus rijdt. Ontdek de Volkswagen Transporter 6.1. Van zuinige TDI-motoren tot slimme assistenten. Van digitale cockpit tot handige infotainment. Met standaard meer gemak zoals airco, comfort bestuurdersstoel en bluetooth voor integratie met je smartphone. Rijden in de bus der bussen. Voor mekaar. Met de Volkswagen Transporter 6.1. 

BWG Transporter 6.1 - Slider 7

Innovatiever dan ooit

De iconische Volkswagen Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de nieuwe Transporter  een echte uitblinker.

Eenvoudig en veilig inladen

Veel vracht. Veel verkeer. Veel stops. De Transporter 6.1 Gesloten Bestelwagen helpt je met al het werk dat je verwacht te doen: dankzij de zeer lage laaddrempel, de aanzienlijke hoogte van de bagageruimte en de vele verschillende varianten.

Maximale flexibiliteit

Als je veel wilt vervoeren, moet je vaak creatief zijn. Daarom hebben wij iets bedacht. Zodat je zelfs bijzonder grote, brede of waardevolle leveringen met zo weinig mogelijk inspanning naar de bestemming kunt brengen.

Op drukke dagen ontspannen blijven

De ergonomische werkplek van de bestuurder, het traploos instelbare stuurwiel en de bestuurdersstoel, vormvaste comfortbekleding en het opnieuw ontworpen dashboard maken het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom, heb je in elke situatie goed overzicht. Zelfs in drukke stadscentra of op verwarrende bouwplaatsen. En zodra je geparkeerd hebt geldt het als jouw kantoor.

Dit zijn de highlights van de Transporter 6.1
 

BWG Transporter 6.1 - Content 7

Ervaar de Transporter 6.1 zelf

De Transporter 6.1 in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

BWG Transporter 6.1 - Content 6

Digital cockpit met navigatie

De Transporter 6.1 Bulli bevat veel digitale technologieën die het rijden comfortabeler maken. Bijvoorbeeld de hoge resolutie digital cockpit met navigatie. Of Volkswagen We Connect: een service die van je smartphone een afstandsbediening maakt voor de auto. En dat is nog maar het begin.

BWG Transporter 6.1 - Slider 3

Assistentie bij smalle doorgangen

Met Side Assist (zijflankbescherming) manoeuvreer je moeiteloos langs een smalle doorgang. Het systeem houdt de zijkanten van de auto in de gaten en geeft visuele en/of audiowaarschuwingen indien de auto te dicht bij paaltjes, muren of voetgangers komt. Het systeem is als het ware een virtuele sidebar en helpt je om schades te voorkomen en zo kosten te besparen.

BWG Transporter 6.1 - Slider 1

Veilig fileparkeren was nooit zo makkelijk

Park Assist helpt je met inparkeren en voorkomt kleine schades. Bijna alles gaat zonder handen. Je hoeft alleen zelf de juiste versnelling te selecteren en het gas en de rem te bedienen. Eén druk op de knop en het systeem detecteert automatisch, aan de hand van sensoren voor- en achter op het voertuig, de ruimte bij fileparkeren en stuurt zelfstandig in en uit.

De voordelen van rijden met de Transporter 6.1

  • Betrouwbare rijdynamiek 
  • Capaciteit voor grote leveringen
  • Ultramoderne infotainment
  • Innovatieve assistentiesystemen

Bekijk de Transporter 6.1 bij Pon Center!

Alle innovaties van de Transporter 6.1 zelf ervaren? Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Transporter 6.1 rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Transporter 6.1 te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Bedrijfswagen.

Wil jij de Transporter 6.1 ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.