Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De nieuwe Volkswagen Touareg

De nieuwe Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 89.990

Inruilpremie

€ 4.000

Prijzen

Kopen vanaf

€ 89.990

Inruilpremie

€ 4.000

Touareg is terug!

De Nieuwe Volkswagen Touareg is niet alleen krachtiger en strakker, maar ook slimmer en comfortabeler dan ooit tevoren. Met een indrukwekkend toegestaan trekgewicht tot 3.500 kg, kun je met gemak een paardentrailer met twee paarden vervoeren, die doorgaans ongeveer 2.750 kg weegt. Of je nu kiest voor de elektromotor of de brandstofmotor, de Touareg eHybrid biedt de perfecte combinatie van beide. Vanaf september is de nieuwe Touareg beschikbaar om te bestellen.

Plug-in hybride: Rij 50 km elektrisch

De Touareg eHybrid is een vooruitstrevende plug-in hybride, met zowel een geavanceerde elektromotor als een krachtige 3.0 V6 benzinemotor. Met deze combinatie kun je tot wel 50 km volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor automatisch wordt geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat je met deze ruime SUV toch op een uiterst zuinige manier kunt rijden.

Stel jouw Touareg samen

De nieuwe Volkswagen Touareg 6

Magisch uitparkeren met je mobiel

Met Park Assist was het al mogelijk om met één druk op de knop automatisch in- of uit te parkeren. Maar dankzij Remote Park Assist kun je dit nu zelfs doen met behulp van je mobiele telefoon. Je kunt op afstand, zonder dat je zelf in de auto zit, de auto in- of uitparkeren. Dit is bijzonder handig wanneer je auto klem staat tussen twee andere voertuigen.

Alles in één oogslag

Met het digitale instrumentenpaneel en het indrukwekkende infotainmentsysteem heb je alles in één oogopslag binnen handbereik. Het grote scherm heeft een diameter van maar liefst 38,1 cm, waardoor je geen enkele afslag meer kunt missen. Bovendien kun je nu ook gemakkelijk je telefoontjes beantwoorden en je muziekbibliotheek beheren. Discover Premium biedt verschillende bedieningsopties: je kunt het systeem bedienen via touch, gebaren of zelfs met je stem. Jij kiest hoe je het wilt gebruiken.

Wijst je de weg in het donker

Dankzij de Matrix HD-verlichting ben je nog beter zichtbaar en heb je een uitstekend zicht in het donker. Dit draagt bij aan de veiligheid van iedereen op de weg. Elke koplamp is voorzien van maar liefst 19.200 individuele LED's, waardoor nieuwe functies mogelijk zijn:

  • Oriëntatieverlichting - Projecteert de voertuigbreedte voor het voertuig. Super handig bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden.
  • Verkeersbordverlichting - Vergroot de leesbaarheid van de verkeersborden en vermindert reflectie.
  • Waarschuwingsverlichting - Herkent fietsers en andere zaken en waarschuwt jou door deze extra te verlichten.

Luxe zoals luxe bedoeld is

Het standaard interieur van de Nieuwe Volkswagen Touareg is een toonbeeld van luxe zoals het bedoeld is. Je kunt het interieur volledig naar jouw wensen samenstellen, van kleuren en stoffen tot aan leer en binnenverlichting. Niets is te gek. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen, compleet met geheugenfunctie. Daarnaast kun je jezelf verwennen met extra comfort door gebruik te maken van de massagefunctie en stoelventilatie. Op deze manier kun je jouw rijervaring naar een nieuw niveau tillen en genieten van ultiem comfort tijdens elke rit.

Geïnteresseerd in deze fantastische SUV? 

Wij vertellen je er graag meer over!

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Touareg en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.