Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De Vernieuwde Golf - hero

De vernieuwde Golf

Vol nieuwe energie

Prijzen

Kopen vanaf

€ 34.990

Prijzen

Kopen vanaf

€ 34.990

50 jaar Golf!

Het meest geliefde model van Volkswagen is 50 jaar. Dat vieren we met de introductie van een vernieuwde Golf. Je herkent hem zoals altijd, maar nu ook als plug-in hybride. Hiermee kun je tot wel 120 kilometer* volledig elektrisch rijden, en wanneer nodig overschakelen naar benzine. Zo geniet je dagelijks van een elektrische rit naar je werk en behoud je tegelijkertijd de vrijheid voor spontane stedentrips.

120 kilometer elektrisch en snelladen

Met de vernieuwde Golf plug-in hybride rij je de meeste ritten elektrisch. Dit betekent niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook minder uitgaven aan brandstof, waardoor er meer budget overblijft voor leuke activiteiten zoals uit eten gaan en concerten. Pas na 120 km* schakelt de benzinemotor bij, waardoor je ontspannen op vakantie kunt gaan. Bovendien is het goed om te weten dat de Golf met zijn snellaadfunctie tot 50 kW snel opgeladen kan worden.

Iconisch als altijd

Zelfs na een halve eeuw van innovatie blijft het onderscheidende ontwerp van de Golf uit 1974 herkenbaar. De recent vernieuwde Golf heeft een nog strakkere en modernere uitstraling dan zijn voorganger. Vooral de vormgeving van de verlichting, het ontwerp van de bumpers, de velgen en de opmerkelijke nieuwe kleuren vallen op. Het zijn subtiele en doordachte aanpassingen die typerend zijn voor de Golf.

De Vernieuwde Golf

De Golf: 50 jaar en beter dan ooit

Uitvoeringen van de vernieuwde Golf
 

Wijst je de weg in het donker

De IQ.Light LED Matrix-koplampen van de geüpdatete Golf zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst intelligent. Ze passen zich aan elke situatie aan en begeleiden je veilig door het donker zonder andere weggebruikers te hinderen. Het grootlicht wordt automatisch gedimd bij naderend tegenliggend verkeer. Een leuke extra: je kunt de uitstraling van je achterlichten zelf instellen via het infotainmentsysteem. Zelfs het logo is voorzien van verlichting.

Ontdek de Vernieuwde Golf

Alle info- en entertainment in een oogopslag

In de vernieuwde Golf is het enorme touchscreen het verlengstuk van je mobiele telefoon. Beheer moeiteloos je favoriete muziek, podcasts, navigatie en meer, allemaal overzichtelijk vanuit één centrale plek. Bovendien kun je eenvoudig alles instellen via de handige knoppen op je stuur, waardoor je je aandacht op de weg kunt houden en het rijden nog ontspannender wordt.

Sportief en krachtig: de Golf is er natuurlijk ook als GTI

De vernieuwde Golf komt ook uit als ultieme sportieve GTI hatchback. Net zo krachtig als je gewend bent, maar met een indrukwekkende 265 pk extra vermogen. Voorzien van alle kenmerken waar je GTI-passie sneller van gaat kloppen. Standaard uitgerust met LED Matrix-koplampverlichting (IQ.Light), inclusief een verlicht logo.

Niks missen?

Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier! Wij houden je op de hoogte van al het nieuws omtrent de vernieuwde Volkswagen Golf.

Blijf op de hoogte: Vernieuwde Golf

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de vernieuwde Volkswagen Golf en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.