Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen ID. Buzz

Een eerbetoon aan een icoon

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.990

Bijtelling

16%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.990

Bijtelling

16%

Welkom, toekomst!

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch, altijd verbonden met de wereld om je heen en met alle features die rijden extra comfortabel maken. En je kunt hem nu eindelijk zelf samenstellen.

ID.Buzz hero nieuw 6

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

Next level elektrisch rijden

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met een actieradius van ruim 400 km en een accupakket van 77kWh kun je er mee op avontuur! Stad of natuur: de bus is ontzettend wendbaar door de kleine draaicirkel. Je kunt hem dus overal mee naartoe nemen. En wij geven je er een rijtraining bij, zodat jij de maximale actieradius kunt bereiken.

Dit zijn de highlights van de ID. Buzz
 

ID.Buzz hero nieuw 4

Plan nu je proefrit

Uitvoeringen van de ID. Buzz
 

ID.Buzz interieur

Duurzaam, van binnen en buiten

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. Een voorbeeld hiervan zijn de materialen voor het interieur. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast, maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.

IQ.Light ID.Buzz

IQ.Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De LED Matrix koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. Wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch?

Specificaties ID. Buzz

  • Ruim 413 km actieradius
  • Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
  • Accu in circa 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  • Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
  • 10" of 12" multimediasysteem, tot 7 USB-poorten
  • Verwijderbare, multifunctionele ID. Buzz Box in het middenconsole
  • Bi-directional laden
  • Achterwielaandrijving voor comfort
  • Wendbaar door een kleine draaicirkel van 11,09 m
  • Trekgewicht van 1.000 kg

Travel Assist

Ga je op avontuur met jouw ID. Buzz? Dat kan zonder problemen! De ID. Buzz is namelijk voorzien van Travel Assist. Travel Assist is het extra paar ogen in je auto dat rijden leuker én makkelijker maakt. Deze slimme bijrijder combineert namelijk drie assistentiesystemen die je helpen bij sturen, remmen, optrekken en weggebruikers op afstand houden. Het enige dat jij hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Makkelijk jouw ID. Buzz opladen.

Omdat je nooit weet hoe je dag verloopt. Omdat je nooit stilstaat. En omdat jij gewoon altijd door wilt. Daarom zijn er de laadoplossingen van Volkswagen. Voor thuis en onderweg. Of je nu een slimme laadpaal bij jou thuis wilt hebben of alleen een laadpas om overal te kunnen laden. Speciaal voor de ID. Buzz hebben we daarom een interessante samenwerking met Coolblue.

Bekijk de Volkswagen ID. Buzz bij Pon Center!

De volledig elektrische ID. Buzz combineert het echte Volkswagen T1 gevoel met een zee aan ruimte. Bekijk hem bij Pon Center. 

Wil jij de Volkswagen ID. Buzz zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen ID. Buzz en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.Buzz

Hoeveel kost de nieuwe Volkswagen ID.Buzz?

De prijs van de nieuwe ID.Buzz start bij € 57.490.

Welke uitvoeringen heeft de nieuwe Volkswagen ID.Buzz?

Op dit moment is de ID.Buzz beschikbaar in één uitvoering, namelijk de ID.Buzz Pro Advantage.

Wat is de actieradius van de nieuwe Volkswagen ID.Buzz?

De actieradius van de nieuwe Volkswagen ID.Buzz:

Actieradius*Pro Advantage (77 kWh accu) 150 kW / 204 pk
Actieradius gecombineerd, km415

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Wat zijn de afmetingen van de nieuwe Volkswagen ID.Buzz?

Afmetingen

Exterieur
Lengte min. / max., mm4.712 / 4.712
Breedte min. / max., mm1.985 / 1.985
Hoogte max., mm1.927 - 1.951
Wielbasis, mm2.989
Spoorbreedte voor min. / max.1.637 / 1.683
Spoorbreedte achter min. / max.1.667 / 1.670
Draaicirkel, m11,1
Bagageruimte 
Inhoud met / zonder 2e zitrij, liter1.121 / 2.205

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.