Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SmartRepair - ASCA

Schadeherstel met SmartRepair

Een slimme manier van schadeherstel

Slim schade herstellen

ASCA heeft zich gespecialiseerd in alternatieve reparatiemethodes. Dit slimme schadeherstel (SmartRepair) kan op verschillende manieren worden toegepast. De kosten kunnen met SmartRepair veel lager gehouden worden dan een normale reparatie. We herstellen hierbij onderdelen, in plaats van deze te vervangen. Hierdoor wordt ook nog eens het milieu minder belast.

Restylen

Als de lak niet is beschadigd, kunnen we een kleine deuk in de meeste gevallen weghalen met de Restyle-techniek: uitdeuken zonder spuiten.

Koplampreparatie

Krassen op koplampen of mat geslagen glas. Dat is niet alleen een esthetisch probleem, ook de zichtbaarheid en dus jouw veiligheid komt met dit soort schades in het gedrang. Met SmartRepair zijn deze krassen perfect te verwijderen, zodat de koplampen er weer als nieuw uitzien.

SpotRepair

Hierbij wordt niet het hele onderdeel (bijvoorbeeld een bumper) gespoten, maar slechts een gedeelte en dat bespaart een hoop kosten. De kras is weg en het is meestal in één dag hersteld. Wij adviseren je graag of SpotRepair mogelijk is.

Kunststofreparatie

Herstellen is vaak slimmer dan vervangen. Een paar jaar geleden was dit nog niet mogelijk, maar tegenwoordig zijn diverse soorten reparaties van kunststof onderdelen mogelijk. Een scheur in bijvoorbeeld een bumper of een gebroken koplamp-oortje wordt snel en efficiënt gelast. Het herstelde onderdeel is even stevig als voorheen. We hanteren hierbij de modernste lastechnieken, zoals lassen met stikstof.