Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter

Maximaal formaat. In alles groots

Prijzen

Kopen vanaf

€ 35.150

Bijtelling

22%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 35.150

Bijtelling

22%

Al je zware klussen

Omdat elke ondernemer een bedrijfswagen wil waarmee je verder komt. Omdat iedere vakman en vakvrouw anders is. En… omdat iedereen z’n eigen schat aan ervaring heeft. Daarom vroegen echte vakmensen om mee te denken. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag stukken lichter maakt. Al je zware klussen. Voor mekaar. Met de Volkswagen Crafter.

BWG Crafter - content 6

Comfortabele en ergonomische werkplek

Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Dan is je Volkswagen Crafter niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar je je documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of je lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

Ruime en velzijdige laadruimte

Til zware pakketten het voertuig in. Stapel grote pallets in de laadruimte. Laad grote voorwerpen in via de achterdeur. Laden en lossen is hard werken. De Crafter Bestelwagen maakt het je gemakkelijker.

Drie aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken.

De Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd.

Meer ontspannen de weg op

Op onoverzichtelijke bouwplaatsen en kleine bospaden, in smalle straten of bij rukwinden op de snelweg: de talrijke innovatieve veiligheids- en assistentiesystemen in de Crafter Bestelwagen ondersteunen je bij moeilijke situaties. Dit zorgt ervoor dat je veilig en ontspannen op je bestemming aankomt.

Altijd verbonden met de buitenwereld

Op een normale werkdag breng je vaak veel tijd door op de weg. Je rijdt van bestelling naar bestelling, moet tussendoor naar het magazijn en vervolgens een reserveonderdeel halen bij de bouwmarkt. Het is dus des te belangrijker dat je altijd over de meest actuele verkeersinformatie beschikt. Dankzij de onlinediensten 'We-Connect' ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Crafter Hero Pakket

Maak van de Crafter jouw persoonlijke bedrijfswagen. Jij bent de baas, en nu is het perfecte moment aangebroken om een unieke touch aan je Crafter toe te voegen. Ontdek het tijdelijk verkrijgbare Hero Pakket, waarmee je jouw Crafter een stijlvolle, stoere en sportieve uitstraling geeft. Van subtiele rode stiksels en hoogwaardig (eco)leder tot aan sidebars en zwarte lichtmetalen velgen. Personaliseer jouw Crafter door je favoriete accessoires uit het pakket te kiezen en maak hem volledig van jou. Rijd nu al in een Crafter met het complete Hero Pakket, beschikbaar vanaf € 39.817 of slechts € 589 per maand.

Dit zijn de highlights van de Crafter

BWG Crafter - content 7

Ervaar de Crafter zelf

De Crafter in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 8

Park Assist

Gemakkelijk inparkeren? Dit systeem kan bijna volledig autonoom jouw Crafter inparkeren. Sensoren meten of er voldoende ruimte is om de Crafter te parkeren. Als er voldoende ruimte is, stop je de auto en bedien je alleen het koppelings, rem en gaspedaal, de auto neemt het sturen volledig van je over. Zo sta je perfect geparkeerd.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 6

Adapted Cruise Control

Adapted Cruise Control houd je ingestelde snelheid én de afstand tot jouw voorligger in de gaten. De radarsensor past de snelheid van jouw bedrijfswagen automatisch aan. In combinatie met automatische transmissie kan het systeem je zelfs volledig tot stilstand brengen. Het systeem is als het ware een intelligente Cruise Control en maakt het rijden nog comfortabeler.

VW Bedrijfswagens Caddy Cargo - Content 7

Lane Assist

Lane Assist houdt jouw bedrijfswagen binnen zijn rijstrook. Vanaf 65 kilometer per uur scant een camera in de binnenspiegel de markeringen op de weg. Wanneer de bestuurder is afgeleid en de baan dreigt te verlaten, denkt Lane Assist vooruit. Het systeem stuurt de auto dan weer in de juiste richting. Het systeem verhoogt het rijcomfort en de veiligheid.

De voordelen van rijden met de Crafter

  • Capaciteit voor grote klussen
  • Uitstekend comfort
  • Innovatieve bestuurdersassistentie 
  • Intelligente veiligheidssystemen 

Bekijk de Crafter bij Pon Center!

Ontwikkeld voor echte vakmannen- en vrouwen. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een Crafter rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe Crafter te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Wil jij de Crafter ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Volkswagen Bedrijfswagen Crafter en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.